Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Zuhanásgátló testheveder karabíner

A leesés elleni termékek használatának célja, hogy megelőzzük a magasból történő leesést, csökkentsük annak esetleges hatásait és hogy elszigeteljük a dolgozókat bizonyos veszélyes területektől. Teljes választékot kínálunk minden lehetséges magasban történő, és erre vonatkozó munkakörnyezetben történő munkavégzéshez .
Testhevederek, beülők Testhevederek, beülők
Amikor leesés elleni védelemről beszélünk, először többnyire egy teljes testhevederzetre gondolunk.
Kötelek Kötelek
FELFÜGGESZTETT HELYZETBEN VÉGZETT MUNKA / ALPIN- VAGY KÖTÉLTECHNIKA
Leesés elleni szettek Leesés elleni szettek
MINIMALIZÁLJA a leesés következményeit és magasságát

A magasban munkát végzők minden nap komoly magasságokba emelkednek, hogy hivatásuknak eleget tegyenek. A megfelelő zuhanásgátló rendszerek és a szakképzettség nélkül ez életveszélyes lenne. Cégünk minőségi zuhanásgátló eszközöket, kiegészítőket biztosít elérhető áron minden szakember kihívásokkal teli feladatokkal foglalkozó cég számára, hogy együtt biztosíthassuk a dolgozók biztonságát és hatékony munkavégzését. Milyen termékeket rendelhet tőlünk? Tulajdonképpen mindent biztosítunk, mely manapság az a magassági munkához kellhet. A zuhanásgátló rendszerekhez alapvetően szükségesek testhevederek, beülők, minőségi és erős kötelek, karabinerszettek, hurkok, mászóvasak, és az ezekhez tartozó kiegészítők, mint a munkaövek, gyorscsatolós derékövek, energiaelnyelők, visszahúzható zuhanásgátlók, zárkapcsok, stb.

Kiegészítőink egytől-egyik azt a minőséget képviselik, mely képes a legnagyobb fokú biztonságot nyújtani a munkát végzőknek a nagy magasságokban. Számos különböző kivitelű heveder, karabiner érhető el weboldalunkon, így minden munkahelyzetre felkészülhet termékeink segítségével. Ha kifejezetten karabinert keres, akkor választhat rugós, csavarmentes taplock, twist lock, vezetőgyűrűvel felszerelt elfordítós, és rengeteg további kivitel közül is. Zuhanásgátló rendszereinkhez olyan kiegészítőket is biztosítunk továbbá, mint a CADO hevederhurkok, heveder kikötő hurkok, COVERGUARD vagy TOPLOCK , PORTWEST testhevederek, zuhanásgátlók...stb. Nézzen szét Ön is webáruházunkban és szerezze be kiváló áron a legjobb alpinista felszerelést még ma!