Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Munkahelyzet beállító kötél

A munkahelyzet beállító kötél fontos eszköz a magasban végzett munkák során, hiszen segítségével a dolgozó biztonságosan állíthatja be a munkahelyzetét. A munkahelyzet beállító kötelek egyes típusai lehetővé teszik, hogy a dolgozó mindkét kezét szabadon használja, és így könnyebben végezheti a munkáját, miközben a kötél biztonságosan tartja.

A munkahelyzet beállító kötelek két fajtája közül az egyik az állítható hosszúságú kötél, amelynek a hossza könnyen beállítható, és így a dolgozó a megfelelő pozícióban dolgozhat. Az állítható hosszúságú kötelek rendkívül sokoldalúak és könnyen használhatóak, ezért széles körben alkalmazzák a magasban végzett munkák során.

Rendezés: