Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Cerva MAX NEO munkaruha

A MAX egy nagyon népszerű és széles termékcsalád, amely magas minőségű alapanyagokat és klasszikus megjelenést kombinál. Kivéve a MAX WINTER változatot, amely STANDARD fazonban készül, a teljes kollekciót RELAX szabással tervezték, hogy nagyobb kényelmet és komfortot nyújtson. A MAX munkaruha család hét termékvonalat tartalmaz, amelyek alapdaraboktól egészen a HI-VIS ruhákig terjednek, és egységes stílusa miatt a különböző MAX változatok könnyen kombinálhatóak egymással. A női kivitelt kiegészíti a YOWIE kollekció is. Összességében a MAX munkaruha család remek megoldást nyújt a felhasználás szempontjából számos területen.

A CERVA cég MAX NEO munkaruhái  100 % pamut alapanyagból a basic kategóriában a legjobb választás.Kertésznadrág és derekasnadrág akár több szín variációban is elérhető így a különböző munkaterületekre is jól alkalmazható mégis egységes arculatot teremt.Vásárolj webáruházunkból !
Rendezés: