Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

ESD munkacipő

Az elektrosztatikus kisülések (ESD) által okozott károk elkerülése érdekében az ipari környezetekben dolgozó szakembereknek elengedhetetlenül fontos olyan lábbelit viselniük, amely kifejezetten erre a célra tervezett. Az ESD munkacipők ezen szükséglet kielégítésére születtek meg, és számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos lábbelikkel szemben.

Az ESD munkacipők célja elsősorban az elektrosztatikus kisülések megakadályozása és a káros elektromágneses interferenciák minimalizálása. Ezek a cipők speciális kialakításuknak és anyaghasználatuknak köszönhetően csökkentik az elektromos töltéseket, így védelmet nyújtanak az elektronikai eszközökkel dolgozó szakembereknek és az érzékeny elektronikai berendezésekre egyaránt.

Rendezés:

Az ESD munkacipők két fő típusba sorolhatók: bakancsok és cipők. A bakancsok a bokát is védelmet nyújtják, míg a cipők könnyebb kialakításuk révén nagyobb mozgásszabadságot biztosítanak. Mindkét típus rendelkezik ugyanazzal a magas színvonalú elektrosztatikus védelemmel, így a választás az egyéni preferenciáktól és a munkakör specifikációjától függ.

Az ESD lábbelik elengedhetetlenek azokon a területeken, ahol az elektronikai eszközök gyártása, összeszerelése vagy javítása történik. Emellett a vegyiparban, az orvosi eszközök gyártásában és a robbanásveszélyes környezetekben is alkalmazzák őket. Az ESD lábbelik használata szigorúan szabályozott, és számos nemzetközi szabvány létezik, amelyek meghatározzák a cipők elektrosztatikus védelmének követelményeit. Az EN 61340 szabvány például részletes előírásokat tartalmaz az ESD lábbelik tervezésére és tesztelésére.

A legfontosabb előnyök közé tartozik az elektronikai eszközök megbízható működésének biztosítása, az elektrosztatikus károk elkerülése, és a személyzet biztonságának növelése. Az ESD munkacipők emellett hozzájárulnak a munkakörnyezet hatékonyságának növeléséhez és a termelékenység fokozásához.

Webáruházunk kínálatában széles választékban találhatók az ipari igényeknek megfelelő ESD munkacipők. A minőségi márkák széles skáláját kínáljuk, hogy minden ügyfelünk megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet. Választékunkban megtalálhatóak mind a bakancsok, mind a cipők különböző méretben és kivitelezésben.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy az ESD munkacipők nemcsak kötelező viselet az ipari szektorban, hanem befektetés a munkavállalók biztonságába és az elektronikai eszközök védelmébe. A webáruházunkban található kiváló minőségű termékeink garantálják a megbízhatóságot és hosszú élettartamot. Ne engedje, hogy az elektrosztatikus kisülések problémát okozzanak - válassza az ESD munkacipőinket, és lépjen biztonságosan előre a munkahelyén!