Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Átvételi pont Budapesten

A kamino.hu munkavédelmi webáruház átvételi pontja 1148  Budapest  Adria sétány 8/a szám alatt található, a Munkaruha szaküzletben lehetséges a rendelések átvétele.

Rendelés menete: 

A rendelés menete megegyezik a webshopban már megszokott rendelési folyamattal a szállítási lehetőségek részig. Azonban ha a Budapesten található átvételi pontunkon szeretnéd átvenni a rendelést, akkor válaszd a "személyes átvétel - szaküzletünkben" opciót. 

Fizetési lehetőségek:

Az átvételi ponton készpénzes/bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Átvétel menete: 

A rendelése leadása után az átvétel lehetőségéről SMS és/vagy e-mail üzenetben is értesítünk. Amíg ezt az értesítést nem kapod meg kérjük ne induljon el az átvételi pontra. A termékek adatlapján előre jelezzük a várható szállítási dátumot. 

Kamino Munkaruha bolt

Hétfő: 09:00 - 17:00

Kedd: 09:00 - 17:00

Szerda: 09:00 - 17:00

Csütörtök: 09:00 - 17:00

Péntek: 09:00 - 17:00

Szombat : Zárva

Vasárnap : Zárva

Az átvételi pont munkaszüneti és ünnepnapokon zárva tart!

Az átvételi pont címe: 

1148 Budapest, Adria sétány 8/a ( Munkaruha bolt )