Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

ALBATROS cipő és bakancs

Az Albatros munkavédelmi cipőket gyártó cég. A cipők széles választékát kínálják különböző tulajdonságokkal és védelmi szintekkel, hogy megfeleljenek a különféle munkahelyi igényeknek.

albatros bakancs egy építkezési területen

 

Rendezés:

Albatros Breeze impulse munkavédelmi cipő

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
33.890 Ft

Albatros Clifton S3 SRC munkavédelmi cipő

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
24.290 Ft

Itt van néhány dolog, amit tudnod kell az Albatros munkavédelmi cipőkről:

  • Védelmi szintek: Az Albatros cipők különböző védelmi szintekkel kaphatók, az S1P-től az S3-ig. A magasabb szintű védelem jellemzően robusztusabb kialakítást és több biztonsági jellemzőt jelent.
  • Talpbetét: sok Albatros cipő kivehető talpbetéttel rendelkezik, ami kényelmet és higiéniát biztosít.
  • Anyagok: A cipők felső része készülhet bőrből, mikroszálas bőrből vagy szintetikus anyagból. A talp általában gumiból készül, amely csúszásmentes tulajdonságokat biztosít.
  • Funkciók: Az Albatros cipők számos olyan funkcióval rendelkezhetnek, mint a vízállóság, a kompozit orrmerevítő, a talpátszúrás elleni védelem és az elektrosztatikus kisülés (ESD) védelem.