Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Testheveder munkaövvel - Biztos pozíció a magasban

A testheveder munkaöv a leesés elleni védelmi rendszer fontos eleme, amely a munkavégző teljes testét rögzíti  egy kötél vagy kábel segítségével. A munkaövvel kombinálva szabaddá teheti mindkét kezét, így nem akadályozza a munkavégzést és ezen felül  magas szintű védelmet nyújt a magasságban végzett munka során.
Rendezés:

Ap52 cado koala testhevederzet 5 pontos

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
45.290 Ft

Irudek light plus 4 testheveder

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
19.990 Ft

Irudek testheveder WIND BLUE 3

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
69.590 Ft

A testheveder munkaövvel kombinálva jellemzői:

 • Kényelmes viselet: A testheveder puha párnázattal van ellátva, amely kényelmes viseletet biztosít a munkavégzőnek hosszabb ideig tartó munka során is.
 • Állítható méret: A testheveder mérete állítható, így különböző testméretű munkavégzők számára is megfelelő.
 • Számos rögzítési pont: A testhevedernek több rögzítési pontja van, amelyekhez a kötél vagy kábel rögzíthető.
 • Tartós anyagok: A testheveder tartós anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak.
 • Biztonsági tanúsítványok: A testheveder megfelel a vonatkozó biztonsági tanúsítványoknak, így a munkavégző biztos lehet benne, hogy a termék megbízható és biztonságos.

A testheveder munkaöv használata:

 1. A munkavégzőnek a testhevedert a testére kell csatolnia.
 2. A kötelet vagy kábelt a testheveder rögzítési pontjához kell rögzíteni.
 3. A munkavégzőnek ellenőriznie kell, hogy a kötél vagy kábel megfelelően van-e rögzítve.
 4. A munkavégzőnek meg kell győződnie róla, hogy a munkahely biztonságos, mielőtt elkezdené a munkát.

A testheveder munkaövvel fajtái:

 • Egypontos testheveder: Ez a testheveder egyetlen rögzítési ponttal rendelkezik a kötél vagy kábel számára. Ez a legegyszerűbb és legolcsóbb testheveder típus, de nem nyújt olyan szintű védelmet, mint a többi testheveder típus.
 • Kétpontos testheveder: Ez a testheveder két rögzítési ponttal rendelkezik a kötél vagy kábel számára. Ez a testheveder típus nagyobb szintű védelmet nyújt, mint az egypontos testheveder, és gyakran használják olyan munkákhoz, ahol a munkavégzőnek mozognia kell.
 • Teljes testheveder: Ez a testheveder a munkavégző mellkasát, combjait és vállait is rögzíti a kötélhez vagy kábelhez. Ez a testheveder típus a legnagyobb szintű védelmet nyújt, és olyan munkákhoz használják, ahol a munkavégzőnek nagy magasságban kell dolgoznia vagy veszélyes környezetben kell mozognia.

A testheveder+munkaöv :

A testheveder munkaöv munkaövvel kombinálva még nagyobb szintű védelmet nyújt a munkavégzőnek. A munkaöv további támasztást és stabilitást biztosít a munkavégző számára, és megakadályozza, hogy a testheveder elmozduljon a munka során.

Fontos: A testheveder munkaöv csak szakképzett személy használhatja. A testhevedert rendszeresen ellenőrizni kell sérülésekre és kopásra. A testhevedert nem szabad túlterhelni.