Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Munkavédelmi bakancs általános védelemmel

Fedezze fel a munkavédelmi bakancsok széles választékát, amelyeket az általános védelem jegyében terveztek! Ezek a munkabakancsok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és az Ön biztonságát és kényelmét helyezik előtérbe.
Rendezés:

ALFA NEOS S1P SRC bakancs fekete

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
13.590 Ft

Emerald S1P zöld munkavédelmi bakancs

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
24.290 Ft

Nacrite S1P SRC munkavédelmi bakancs

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
7.190 Ft

Sodalite S1P SRC bakancs

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
19.890 Ft

Tektite S1P HRO SRA védőbakancs

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
23.090 Ft

Miért válassza a munkavédelmi bakancsainkat?

Olcsó és prémium minőség: Kínálatunkban megtalálhatók a költséghatékony, de mégis prémium minőségű munkabakancsok, melyek hosszan tartó védelmet és kényelmet biztosítanak.

Kényelmes és biztonságos: Munkabakancsaink ergonomikus kialakításúak, így hosszú munkaidő alatt is kényelmes viseletet nyújtanak. Az extra párnázott belső rész csökkenti a láb fáradtságát és biztosítja a megfelelő tartást.

Orrvédelem: A bakancsok orr része megerősített, hogy védelmet nyújtson az esetleges leeső tárgyak ellen, így biztosítva az ujjak biztonságát.

Talpátszúrásmentes: Speciális talpszerkezetüknek köszönhetően ezek a bakancsok védelmet nyújtanak a talpátszúrás ellen, így biztonságosabbak a szögekkel, üvegszilánkokkal és egyéb éles tárgyakkal szemben.

Kinek ajánljuk munkabakancsainkat?

Munkavédelmi bakancsaink ideálisak számos különböző szakma számára, beleértve:

  • Festők: A festőknek gyakran kell létrára mászniuk és különböző felületeken dolgozniuk, ahol fontos a csúszásmentes és kényelmes lábbeli.

  • Sofőrök: Azoknak, akik hosszú órákat töltenek vezetés közben, különösen fontos a kényelmes és tartós lábbeli.

  • Építőmunkások: Az építkezési területeken dolgozók számára elengedhetetlen a megfelelő védelem a leeső tárgyak és az éles tárgyak ellen.

  • Raktári dolgozók: A nehéz tárgyak mozgatása és a raktárban történő folyamatos mozgás miatt a raktári dolgozók számára is kiemelten fontos a megfelelő lábbeli.

  • Asztalosok: Az asztalosok gyakran dolgoznak különböző anyagokkal és szerszámokkal, így a munkavédelmi bakancsok számukra is elengedhetetlenek.

  • Villanyszerelők: A villanyszerelők számára a talpátszúrásmentes és jól szigetelt bakancsok biztosítják a szükséges védelmet és kényelmet.

Válassza a legjobb minőségű, kényelmes és biztonságos munkavédelmi bakancsokat az általános védelem érdekében, és tegye biztonságosabbá és kényelmesebbé munkanapjait!