Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

FFP3 munkavédelmi maszk és szűrőbetét

FFP3-as szintű légzésvédő maszkok a legmagasabb szintű részecskeszűrő képességgel rendelkeznek, megvédenek a finom részecskék, baktériumok és vírusok ellen. Az arcot teljesen fedik, szűrőik kifinomultak, biztosítva a hatékony légzésvédelmet fertőzések, por és toxinok ellen. Kényelmes viselet, szigetelt orrnyereg és állítható fejpántok teszik ideálissá a magas kockázatú környezetekben való használatra.
Rendezés:

P3 szűrőbetét PANAREA teljes álarchoz

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
3.990 Ft

Coverguard FFP3 NR szelepes pormaszk

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
5.590 Ft

Használati javaslatok

Az FFP3-as szintű légzésvédő maszkok használata javasolt a következő esetekben:

  • Közösségi terekben, ahol sok emberrel találkozunk, például tömegközlekedésen, kórházakban vagy egészségügyi intézményekben.
  • Munkahelyeken, ahol a levegőben szennyeződések vagy veszélyes anyagok lehetnek.
  • Közösségi rendezvényeken, például koncerteken vagy sporteseményeken.

Viselés és csere

Az FFP3-as szintű légzésvédő maszkok viselése egyszerű. A maszkot az arcra kell helyezni úgy, hogy a száj és az orr teljesen le legyen fedve. A maszk széleit az archoz kell igazítani, hogy ne maradjanak hézagok.

Az FFP3-as szintű légzésvédő maszkokat rendszeresen cserélni kell, vagy ha nedves vagy szennyezett lesz. A maszkot a szemöldök fölé kell húzni, hogy a szemeket is védje.

Fontos lépés az egészség megóvásáért

Az FFP3-as szintű légzésvédő maszkok viselése fontos lépés a saját és mások egészségének megóvásáért. A maszkok viselésével csökkenthetjük a fertőzés kockázatát.