Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek
Irudek 239 munkahelyzet beállító kötél
6.690 Ft (5.268 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Irudek 239 munkahelyzet beállító kötél

6.690 Ft (5.268 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az Irudek munkahelyzet beállító kötél egy kiváló minőségű, állítható hosszúságú félstatikus pozícionáló kötél, amely a munkavégzés során biztonságot és kényelmet biztosít. Az 11 mm-es kötél egy műanyag gyűrűvel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyen és gyorsan beállítsa a kötél hosszát és pozícióját.

Elérhetőség: Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
Várható szállítás( bolti készlet esetén): 2024. június 26.
Cikkszám: 101002100002
Gyártó: IRUDEK
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A kötél hossza 2 méter, ami elegendő ahhoz, hogy a felhasználó biztonságban és kényelemben dolgozhasson, anélkül hogy aggódniuk kellene a kötél rövidsége miatt. Az állítható hosszúság lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyen alkalmazkodjon a munkaterülethez, és biztosítsa a megfelelő pozíciót a munkavégzéshez.

A félstatikus pozícionáló kötél nagy szilárdsággal és tartóssággal rendelkezik, így a felhasználó biztos lehet benne, hogy a kötél megbízható és biztonságos használatot biztosít. A kötél megfelel az EN358 szabványnak, ami azt jelenti, hogy a termék kiváló minőségű és megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak.

Az Irudek munkahelyzet beállító kötél ideális választás azok számára, akik biztonságos és kényelmes munkavégzést szeretnének biztosítani maguknak. A könnyen állítható hosszúság és a megbízható anyagok biztosítják, hogy a felhasználó biztonságban és kényelemben dolgozhasson a munkaterületén.

ÖSSZETÉTEL Polyészter
MÉRET 2m
SÚLY 0,3kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ajánlott termékek

Biztosító kötél Irudek Nexion 259

14.090 Ft
Gyártói készlet/szállítás:2-5nap