Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Packeta átvevőhelyre szállítás

A PACKETA egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes csomagátvételi és - küldési mód. 

Ha megrendelésed bármely PACKETA átvevőhely egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő átvevőhely hálózat  könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. 

Miután átadtuk a PACKETA-nak a csomagot, ők 1-4 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.

A PACKETA átvevőhelyek listáját itt találod.

Amennyiben ezt a szállítási módot választod, úgy az oldalunkon megrendelt termékeket a PACKETA-n keresztül juttatjuk el az általad kiválasztott PACKETA átvevőhelyre  . A futárszolgálat munkatársai a feladástól számított 1-4  munkanapon belül vállalják az egész ország területén a csomagok kézbesítését az átvevőhelyekre azonban kiemelt forgalmi időszakokban előfordulhat, hogy szabad automata hiányában nem tudjuk feladni a csomagot. Így akár több munkanapba is telhet, hogy útnak induljon a csomag.