Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

LEIB Wachter Flex munkaruha

Fedezze fel minőségi Leib flex munkaruhánkat,  ami rugalmas és tartós új munkaruházatunkat, amely szinte minden iparág számára alkalmas. Ebben a munkaruhában igazán otthonosan, kényelmesen érezheti magát! A 3% spandexet tartalmazó szövet, az ergonomikus szabás, az aprólékosan kidolgozott részletek, valamint a dinamikus kialakítás biztosítja, hogy ez a kontraszt színekkel készült sorozat valóban kiváló választás legyen!
Rendezés:
Fedezze fel minőségi, leib wachter workwear  rugalmas és tartós új munkaruházatunkat, amely szinte minden iparág számára alkalmas. Ebben a munkaruhában igazán otthonosan, kényelmesen érezheti magát!  A 3% spandexet tartalmazó szövet, az ergonomikus szabás, az aprólékosan kidolgozott részletek, valamint a dinamikus kialakítás biztosítja, hogy ez a kontraszt színekkel készült sorozat valóban kiváló választás legyen!Széles termékkínálatban megtalálod a Leib flex derekas munkanadrágLeib flex softshell kabát, és ennek Leib flex télikabát változatát, ezenkívül a Leib flex munkakabát is webáruházunkból rendelhelhető.