Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Légzésvédelem

A légzésvédelem kiemelten fontos terület, mely az emberi egészség és biztonság megőrzése érdekében foglalkozik a levegőben lévő káros anyagok elleni védelemmel. Ez a kategória számos környezeti, ipari és szakmai területen jelentős szerepet tölt be, hiszen a légszennyezés, a vegyi anyagok, a gázok és más káros anyagok jelenléte számos egészségügyi és környezeti kockázatot rejt magában.
Rendezés:

22130 A1P2 szűrő-szervesgáz és por

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
2.590 Ft

A minden szempontból megfelelő eszközöket keresi a munkahelyi biztonság betartásához? Legyen szó akár az építőiparról, akár más területekről, számtalanszor előfordul, hogy a légzésvédelem szükségessé válik. A dohányzás káros hatásairól rengeteget lehet hallani, és ezzel együtt a por, a különféle gázok és az alapanyagból kipárolgó vegyszerek is rendkívül károsak az egészségre. A tüdő védelme kiemelt jelentőséggel bír az érintett iparágakban, és a munkavédelem is megköveteli, hogy az ott tevékenykedők a megfelelő kiegészítőket megkapják. A munkavédelmi eszközök között széles választékban elérhető maszkok és álarcok között mindenki megtalálhatja azt, amelyik a tevékenység jellegének a leginkább megfelel.

A légzésvédelem érdekében természetesen a szűrőbetétek cseréje mellett sem mehetünk el, hiszen ha ez nem történik meg, akkor az eszköz használata tulajdonképpen teljesen felesleges. A leggyakrabban használt pormaszkok mellett a gázszűrős félálarcok is széles választékban elérhetőek, ráadásul akár az online rendelés kényelmét is kihasználhatjuk. Teljes álarcok esetében érdemes olyan típusok mellett letenni a voksot, amelyek kialakításuknál és anyag használatuknál fogva gondoskodnak a kényelmes viseletről is. Az ipari, vegyi szennyezőanyagok kiszűrése érdekében a légzésvédelem területére való odafigyelés kiemelt jelentőséggel bír, és semmiképpen nem szabad elfeledkezni arról. Légzésvédelem érdekében megéri a maximális biztonságot nyújtó, kiváló alapanyagból készült eszközöket választani.

Válassz kategóriánkból amely teljes lefedettséggel bír mindeféle kockázat ellen!  

Segítségül nézd át a 3M légzésvédelmi katalógusát