Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Cerva DAYBORO munkaruha

A DAYBORO munkaruha egy modern szabású, dinamikus vonalvezetésű ruházat, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A ruházat nagyobb igénybevételnek kitett részein megerősítő rátétek találhatók, amelyek növelik az ellenálló képességét és a tartósságát.

A munkaruha színeivel harmonizáló fényvisszavető elemek biztosítják a jobb láthatóságot gyenge fényviszonyok között is, így a viselőjének biztonságát növelik. A praktikus akasztók és zsebek lehetővé teszik a szerszámok és mobiltelefonok tárolását.

A rugalmas derékpántnak köszönhetően a DAYBORO munkaruha minden helyzetben tökéletesen illeszkedik, és a viselője kényelmét biztosítja. A DAYBORO termékcsaládból minden évszakra megfelelő öltözéket lehet választani, a széles mérettartománynak és a hét vonzó színösszeállításnak köszönhetően. A DAYBORO munkaruha alkalmas beltéri és kültéri tevékenységekhez egyaránt.

Rendezés: