Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Jeep munkavédelmi cipő

A JEEP® márka EN ISO 20345:2022 szabványnak megfelelő biztonsági lábbeliket gyárt és forgalmaz. A Bi&Do Srl az iparág elismert vállalata, amely bizonyítottan kiváló minőségű lábbelik gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Rendezés:

JEEP CHEROKEE S3L FO SR munkavédelmi cipő

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
50.990 Ft

A JEEP® márka EMEA-régióinak licenctulajdonosaként elkötelezettek vagyunk a márka által képviselt magas minőségi és innovációs színvonal fenntartása mellett. Szorosan együttműködünk a JEEP® fejlesztőcsapattal annak érdekében, hogy minden egyes legyártott lábbeli hűen tükrözze a márka értékeit és hírnevét. A JEEP®-vel való partnerségünk lehetővé teszi számunkra, hogy a biztonsági lábbelik terén szerzett szakértelmünket ötvözzük a JEEP® híres örökségével, és olyan termékeket hozzunk létre, amelyek megfelelnek a legigényesebb munkavállalók igényeinek.


A Bi&Do Srl és a JEEP® közötti együttműködés túlmutat a biztonsági lábbelik puszta gyártásán és forgalmazásán. Közös elképzelésünk a folyamatos innováció, kutatás és fejlesztés. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy jelentős erőforrásokat fektetünk be az új technológiák, anyagok és formatervezések keresésébe, hogy a munkavállalóknak az iparági szabványokat felülmúló, élvonalbeli biztonsági lábbeliket kínálhassunk.
Ez a partnerség lehetővé teszi számunkra azt is, hogy kihasználjuk a márka szinergiáit és erőforrásait, így széles ügyfélkört érhetünk el, és bővíthetjük jelenlétünket a belső piacon.