Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Munkaruha szett ajánlatok

Fedezd fel kiváló minőségű és stílusos munkaruha szett ajánlatainkat! Minden munkaruha szettünket gondosan összeállítottuk, hogy a stílusukban és színösszeállításukban tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz. Csakis megbízható márkák termékeit használjuk, így garantáltan magas minőséget és tartósságot kínálunk.

Rendezés:

Emerton winter bélelt munkakabát

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
18.290 Ft

MAX NEO fehér festő derekas nadrág

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
6.290 Ft

MAX NEO fehér kertésznadrág

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
7.990 Ft

Emerton munkakabát

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
12.390 Ft -tól

Emerton softshell téli munkavédelmi dzseki

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
22.890 Ft

MAX summer nyári kabát

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap

Az általunk kínált formaruha szettek nem csak esztétikusak, hanem kényelmesek is. Az alapanyagok gondosan válogatottak, hogy kényelmes viseletet biztosítsanak a hosszú munkanapok során. Ráadásul a ruhákban számos ötletes megoldást találsz, amelyek megkönnyítik a napi munkavégzésedet.

De ez még nem minden! A munkaruha szettjeinket most extra áron kínáljuk, így nem csak stílusos és kényelmes munkaruhához juthatsz, hanem még jelentős összeget is megtakaríthatsz. A választékban számtalan kombinációt találsz, hogy megtaláld az igényeidnek leginkább megfelelő összeállítást.

Ne hagyd ki ezt az lehetőséget! Válaszd ki a neked tetsző munkaruha szettet, és garantáltan stílusosan és kényelmesen végezheted munkádat. Élvezd az előnyöket, amelyeket a minőségi munkaruhák nyújtanak, és spórolj meg egy jelentős összeget!