Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Takaró ponyva

Fedezd fel a takaró ponyva kategóriát, ahol különböző méretű és típusú ponyvákat kínálunk, melyeket fémgyűrűk segítségével könnyen és biztonságosan lehet rögzíteni. A takaró ponyvák többcélú felhasználásra alkalmasak, és számos iparágban és tevékenységben nélkülözhetetlenek lehetnek.
Rendezés:

Takaróponyva 3x4 méteres

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
2.490 Ft

Tűzelfojtó takaró 100x100

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
10.590 Ft

Tűzelfojtó takaró 120x120

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
12.990 Ft

Tűzelfojtó takaró 150x150

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
15.490 Ft

Tűzelfojtó takaró 200x200

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
21.690 Ft
Legyen szó építőipari munkákról, karbantartásról, hulladékkezelésről, szolgáltatások és kereskedelem területéről, földművelésről, erdészetről vagy halászatról, a takaró ponyvák segítségével könnyedén végezheti el munkáját és védi eszközeit az időjárás viszontagságaitól. Rugalmas és strapabíró anyaguknak köszönhetően a ponyvák széles körű védelmet nyújtanak, miközben könnyen és egyszerűen használhatóak. Fedezd fel kínálatunkat, és válaszd ki az neked legmegfelelőbb takaró ponyvát könnyen pár kattintással.