Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

LEGO Ideas

A LEGO® Ideas kategória: Rajongói Kreativitás és Szerteágazó Gyűjtemények

A LEGO® Ideas kategória a rajongók kreativitására épül, ahol az alkotások inspirációja a közösség tagjainak kreatív elméjéből születik. Ezek az ötletek az online LEGO® Ideas webhelyre kerülnek, ahol a rajongók szavazhatnak rájuk, és így választják ki, melyekből kerülnek ki a hivatalos LEGO® készletek. Az Ideas kollekció olyan modelleket tartalmaz, amelyek között megtalálhatók a legikonikusabb és legrealisztikusabb alkotások, számos érdeklődési kör széles palettáját lefedve.

A LEGO® Ideas készletek változatosak és sokszínűek. A kollekció tartalmaz olyan modelleket, amelyek a videojátékok klasszikus pályáit elevenítik meg, és mások működőképes digitális zenei hangszereket rejtenek. Az űrkutatás és technológia szerelmesei pedig csodálatos űrkutatási modellekben gyönyörködhetnek. A kategória izgalmas lehetőségeket kínál a gyűjtemények összeállítására is, amelyek egyedi témákat és világokat ölelnek át, és amelyekkel a játék is élvezetes és kreatív élmény.

A LEGO® Ideas kategóriában található modellek között ismert ikonokat építhetsz klasszikus filmekből és tévéműsorokból, vagy egyedi kiállítható modellekkel gazdagíthatod otthonod vagy személyes tered egyedi gyűjteményét. Ezek a készletek nem csak a gyerekeknek, hanem a 13 év feletti kamaszoknak és felnőtt építőknek is izgalmas kihívást nyújtanak. Az elkészült alkotások a szintetikus dizájn és a haladó építési készségek szerelmeseinek ideális ajándékai lehetnek. Bontsd ki a kreativitást, merülj el a kihívásokban és építsd meg a saját, egyedi világodat a LEGO® Ideas kategória segítségével!

Rendezés: