Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Sárga lencsés szemüveg

A sárga lencsés védőszemüvegek kisebb méretű repülő tárgyak ellen nyújtanak hatékony védelmet. A sárga lencse alacsony fényviszonyok mellett is segíti a látást, javítja a kontrasztot, és rendelkezik UV-védelemmel.Vezetéshez is  ajánlott,  a gyenge fényviszonyok között is jól láthatóvá teszi a környezetet, kiemeli a kontúrokat a felhasználó számára. Válassza termékeinket biztonságos és kényelmes látáshoz!

Rendezés:

Sárga lencsés szemüvegek: kiváló védelem és látás

1. Kiemelkedő biztonság:

  • A sárga lencsék védelmet nyújtanak a kisebb repülő tárgyakkal szemben, kritikus munkahelyi környezetekben.

2. Fényviszonyokhoz alkalmazkodás:

  • Gyenge fényviszonyok mellett segítik a látást, optimalizálva a kontrasztot és javítva a munkavégzés hatékonyságát.

3. UV-védelem:

  • A sárga lencsék UV-védelemmel rendelkeznek, megelőzve a káros sugárzás okozta szemproblémákat.

4. Stílus és kényelem:

  • Divatos kialakításukon túl kényelmes viseletet is biztosítanak, a munkavédelmi eszközök és személyes stílus ötvözésével.

5. Munkahelyi teljesítménytámogatás:

  • Ideális választás olyan területeken, ahol a színkódolt védelem és látásfokozás kulcsfontosságú a biztonságos munkavégzéshez.

Fedezze fel sárga lencsés szemüvegeink előnyeit, és válassza a tökéletes kombinációt a biztonság és kényelem érdekében munkahelyi kihívásokra!