Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Közlekedési bója

A közlekedési bója egy modern navigációs eszköz, melynek célja a biztonságos és hatékony közlekedés elősegítése. Kifejezetten olyan embereknek ajánlott, akik rendszeresen utaznak, legyen az autóval, kerékpárral vagy gyalogosan. A közlekedési bója rendkívül sokoldalú és könnyen használható, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy könnyedén tájékozódjanak útjuk során.
Rendezés:

Kinek ajánljuk a közlekedési terelő bóját?

A közlekedési bója egyedi megoldást kínál mindazoknak, akik szeretnének tájékozódni útjuk során, legyen az városi forgalomban vagy az off-road környezetben. A termék többfunkciós jellege lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pontos iránymutatást kapjanak, miközben figyelmeztetéseket is kapnak a lehetséges veszélyekről és úthibákról.

Milyen előnyei vannak a terelő kúpnak?

  1. Biztonság növelése: A terelő kúpök segítik a közlekedési sávok elkülönítését és az útélektronika megfelelő vezetésének támogatását, ezzel minimalizálva a balesetek kockázatát.

  2. Forgalomirányítás: Az útkúpokat gyakran használják a forgalomirányításban, különösen útfelújítások és forgalomkorlátozások idején, hogy átirányítsák a járműveket az alternatív útvonalakra, ezáltal csökkentve a torlódást és a forgalmi dugókat.

  3. Sebességkorlátozás: A terelő kúpokat gyakran alkalmazzák sebességkorlátozó eszközként, mivel hatékonyan csökkentik a járművezetők hajlandóságát a gyorsításra, így segítve a sebességtúllépések és a balesetek kockázatának csökkentését.

  4. Időjárásállóság: Az időjárás viszontagságainak ellenállva, például esőben, hóban vagy erős szélben is hatékonyan működnek, biztosítva az állandó és megbízható közlekedési vezetést.

  5. Környezetvédelem: A környezetbarát anyagokból készült útkúpok hozzájárulnak a fenntartható közlekedéshez, minimalizálva az útépítési és karbantartási tevékenységek környezeti hatásait.

  6. Költséghatékonyság: Hosszú távon az útkúpok telepítése és karbantartása jelentős megtakarítást jelenthet a közúti infrastruktúra fenntartásában és javításában, mivel hosszú élettartamúak és kevesebb karbantartást igényelnek, mint más hagyományos közlekedési vezetőrendszerek.

Ezek az előnyök együttesen hozzájárulnak a hatékonyabb és biztonságosabb közlekedéshez, miközben minimalizálják az útépítési és fenntartási költségeket.

Forgalomterelő bója gyorsan, házhoz szállítással

A közúti bóják nagy választékban kaphatóak, többféle méretben, például  30 cm-es és 54 cm-es méretben illetve 54 cm-es és fényvisszaverő kivitelben , és a kiválasztott bójákat nagyon rövid idő alatt le tudjuk szállítani, hogy mihamarabb megkezdhesse a veszélytjelentő helyeken a munkálatait! Megrendelését leadhatja a webáruházban, de Ügyfélszolgálatunk áll az érdeklődők rendelkezésére emailben és telefonon is.