Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Antisztatikus munkaruha

Az antisztatikus munkaruha olyan ruházat, amely megakadályozza a statikus elektromosság felhalmozódását. Ez a tulajdonság fontos lehet olyan munkahelyeken, ahol robbanásveszélyes anyagokkal dolgoznak, vagy ahol a statikus elektromosság áramütéshez vagy tűzhez vezethet.

 

Rendezés:

COEN antisztatikus hegesztő munkakabát

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
20.790 Ft

COEN antisztatikus hegesztő derekas nadrág

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
20.890 Ft

COEN antisztatikus hegesztő kertésznadrág

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
22.490 Ft

NOYO esd rövidujjas póló

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
5.790 Ft

MULTINORM FUZZ FR hegesztő nadrág

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
14.890 Ft

NOME ESD póló

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
6.190 Ft -tól

Mi jellemzi az antisztatikus munkaruhát?

Az antisztatikus munkaruha jellemzői a következők:

 • Anyag: Az antisztatikus munkaruha speciális anyagból készül, amely megakadályozza a statikus elektromosság felhalmozódását. Az ilyen anyagok általában természetes vagy szintetikus szálakból készülnek, amelyek speciális módon vannak szövve vagy fonva, hogy csökkentsék a súrlódást, amely statikus elektromossághoz vezethet.
 • Töltéskiegyenlítés: Az antisztatikus munkaruha gyakran tartalmaz egy speciális anyagot, amely kiegyenlíti a ruházatban lévő anyag töltéseit. Ez az anyag általában szénszál vagy fémszál.

Hol használják az antisztatikus munkaruhát?

Az antisztatikus munkaruha általában a következő területeken használatos:

 • Elektronikai ipar: Az elektronikai iparban az antisztatikus munkaruha fontos a statikus elektromosság okozta károk megelőzéséhez. A statikus elektromosság károsíthatja az elektronikai berendezéseket és az érzékeny alkatrészeket.
 • Gyógyszeripar: A gyógyszeriparban az antisztatikus munkaruha fontos a statikus elektromosság okozta szennyeződések megelőzéséhez. A statikus elektromosság miatt a szennyeződések könnyebben lerakódhatnak a gyógyszerekre és a gyógyászati ​​eszközökre.
 • Élelmiszeripar: Az élelmiszeriparban az antisztatikus munkaruha fontos a statikus elektromosság okozta szennyeződések megelőzéséhez. A statikus elektromosság miatt a szennyeződések könnyebben lerakódhatnak az élelmiszerekre és az élelmiszer-feldolgozó berendezésekre.
 • Vegyipar: A vegyiparban az antisztatikus munkaruha fontos a statikus elektromosság okozta robbanások megelőzéséhez. A statikus elektromosság robbanást okozhat robbanásveszélyes anyagokkal dolgozó munkahelyeken.
 • Robbanásveszélyes anyagokkal dolgozó munkahelyek: A robbanásveszélyes anyagokkal dolgozó munkahelyeken az antisztatikus munkaruha kötelező. A statikus elektromosság robbanást okozhat ezeken a munkahelyeken.

Az antisztatikus munkaruha előnyei

Az antisztatikus munkaruha számos előnnyel jár, beleértve:

 • Csökkenti az áramütés és a tűz kockázatát.
 • Javítja a munkások biztonságát.
 • Megvédi a berendezéseket és az anyagokat a statikus elektromosság káros hatásaitól.

Az antisztatikus munkaruha kiválasztása

Az antisztatikus munkaruha kiválasztásakor fontos figyelembe venni a munkahely konkrét követelményeit. A ruházatnak meg kell felelnie a vonatkozó biztonsági szabványoknak, és megfelelőnek kell lennie az adott munkakörhöz.

Biztonsági szabványok

Az antisztatikus munkaruha kiválasztásakor fontos figyelembe venni a következő biztonsági szabványokat:

 • EN 1149-1: Ez a szabvány meghatározza az antisztatikus munkaruha követelményeit.
 • ANSI/ESD S20.20: Ez a szabvány meghatározza az ESD-védelem követelményeit az elektronikai iparban.

Munkaköri követelmények

Az antisztatikus munkaruha kiválasztásakor fontos figyelembe venni az adott munkakör követelményeit. Például, ha a munkahelyen robbanásveszélyes anyagokkal dolgoznak, akkor az antisztatikus munkaruhának meg kell felelnie a robbanásvédelmi előírásoknak is.

Hol vásárolhat antiszatikus lángálló, ESD munkaruhát?

A webáruházunkban rendelhető személyes átvétellel  vagy házhozszállítással is illetve budapesti munkaruha boltunkban néhány típusból állandó készletett atrtunk, ahol fel is próbálható és megvásárolható azonnal.