Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Hírek

Munkavédelmi szandál: Miért olyan fontosak?

2024. 06. 13. 06:00:41 admin

Képzeld el, hogy elmesélem neked, miért érdemes beruházni egy jó munkavédelmi szandálra, ha veszélyes környezetben dolgozol. Na, kezdjük az elején!

Zuhanásgátlók tudásbázisa – milyen munkavégzésre melyiket válasszam?

2024. 06. 10. 08:23:00 admin

Előző cikkünkben kifejtettem az alapvető információkat a leeés elleni védelemi eszközök típusai, jellemzőiről és használatáról amit itt visszaolvahatsz. Mostani blog cikkünk a  Zuhanásgátlók tudásbázisa – milyen munkavégzésre melyiket válasszam? címet adtam, támpontot adok a helyes termék kiválasztásához azoknak akik bizonytalanok, milyen munkahelyzetre melyik zuhanásgátló típust válasszák. A cikkem második részében a leesés elleni védelem szabványait ismertetem és röviden elmondom ezek tartalmát, jelentését.Fogjunk hozzá!

Zuhanásgátlók tudásbázisa – milyen munkavégzésre melyiket válasszam?

Leesés elleni védőeszközök típusai, jellemzői és használata

2024. 06. 04. 20:13:18 admin

Hogyan válassz a megfelelő leesésgátló eszközt? Az ABC rendszer útmutatója.

Ebben az első részben a következőkben néhány szóval be szeretném mutatni a leesés elleni védőeszközök típusait jellemzőit védelmi képességét és a használatának feltételeit.

Különleges kedvezmény zuglói lakosoknak és cégeknek!

2024. 05. 20. 15:32:00 admin

Üdvözlünk Munkavédelmi Webáruházunk különleges ajánlatának oldalán!

Kedvezményes Munkavédelmi eszközök zuglóiaknak!

Szeretettel köszöntünk, kedves zuglói lakos és vállalkozás! Most itt a lehetőség, hogy a legjobb minőségű munkavédelmi eszközöket szerezd be extra kedvezménnyel. Használd ki ezt az egyedülálló ajánlatot és gondoskodj a biztonságról gazdaságosan!

 

Biztonságos munkavégzés: Kézikönyv a jól láthatósági munkaruházatról

2024. 05. 10. 08:09:50 admin

A munkavédelem létfontosságú eleme a munkahelyi balesetek és sérülések megelőzése. A jól láthatósági munkaruházat kulcsszerepet játszik ebben a folyamatban, mivel javítja a munkavállalók láthatóságát gyenge fényviszonyok között, ezáltal csökkentve a balesetek kockázatát.

Ez a cikk átfogó áttekintést nyújt a jól láthatósági munkaruházatról, beleértve a típusokat, színeket, kiválasztást, karbantartást, szabványokat, jövőbeli trendeket és még sok mást.

Az élvonalbeli védelem: Miért válassza a PUMA munkavédelmi cipőket?

2024. 05. 07. 17:45:00 admin

Az élvonalbeli védelem: Miért válassza a PUMA munkavédelmi cipőket?

A munkahelyi biztonság kiemelt fontosságú minden iparágban. A megfelelő munkavédelmi felszerelés kiválasztása azonban nemcsak a biztonságot szolgálja, hanem a kényelmet és a teljesítményt is. A PUMA, a világszerte elismert sportcipő márkája, megértette ezt az igényt, és olyan munkavédelmi cipőket kínál, amelyek kombinálják a stílust és a biztonságot. De miért éppen a PUMA munkavédelmi cipőket válasszuk?

Az uszodák és strandfürdők biztonsági eszközei

2024. 04. 28. 09:53:00 admin
Az uszodák és strandfürdők mindenki számára kellemes kikapcsolódást és frissítő élményt kínálnak, ám sajnos az ilyen helyeken könnyen előfordulhatnak kisebb balesetek, mint például horzsolások vagy vágott sebek. Az ilyen típusú sérülések előfordulása nem ritka, ezért kiemelten fontos, hogy az ilyen helyeken mindig rendelkezésre álljon megfelelő elsősegély felszerelés.

Miért fontos, hogy az építőiparban mindig megfeleljünk a munkavédelmi előírásoknak?

2024. 04. 17. 16:39:00 admin

Az építőiparban a munkavédelmi előírások betartása kulcsfontosságú az emberi élet és egészség védelme érdekében. Az építőipari tevékenységek során számos veszélyforrás és kockázat jelentkezhet, például magasban végzett munka, nehéz gépek és eszközök használata, valamint az építési területen lévő potenciális baleseti lehetőségek.

Munkabakancs karbantartása

2024. 04. 09. 09:25:00 admin

A munkabakancsok és egyéb biztonsági lábbelik megfelelő karbantartása létfontosságú a dolgozók védelme és a lábbeli élettartamának meghosszabbítása szempontjából. Ebben az útmutatóban részletesen ismertetjük a legfontosabb lépéseket és ajánlásokat a biztonsági lábbelik megfelelő gondozásához és karbantartásához.

Milyen az új védőbakancs szabvány?

2024. 03. 22. 07:03:00 admin

Az új védőlábbeli szabvány számos fontos változást hozott az iparágban. Ezek a változások nem csupán a termékek minőségét, hanem a felhasználók biztonságát is szolgálják. Az új szabvány szigorúbb tesztelési módszereket és pontosabb jelöléseket ír elő, hogy megfeleljenek a modern munkakörnyezetek kihívásainak.Ebben a cikkünkben erről nyújtunk bővebb információt.

Éljen a Portwest akcióval!

2024. 03. 06. 08:37:00 admin
Az idei tavasz kezdetével új lendülettel köszöntjük ügyfeleinket, és örömmel jelentjük be, hogy 2024. március 1-jétől egészen 2024. március 29-ig minden Portwest termékünkre elképesztő akcióval várjuk Önöket! Most itt az ideje, hogy felfedezzék a Portwest világát és sajátítsák el azokat a kiváltságokat, amelyekkel a Portwest termékei rendelkeznek.

Munkavédelmi lábbeli karbantartása: Az élettartam és védőképesség kulcsa

2024. 02. 19. 08:09:00 admin
A munkavédelmi bakancsok fontos szerepet játszanak a biztonságos munkakörnyezet kialakításában, de nem csak minőségüktől függ, hogy mennyi ideig szolgálják ki tulajdonosukat. A munkavédelmi lábbeli karbantartása létfontosságú ahhoz, hogy hosszú ideig megőrizzék védőképességüket és funkcionalitásukat. Ebben a cikkben feltárjuk, hogyan lehet hatékonyan gondoskodni munkavédelmi lábbelinkről, különös tekintettel a sáros, vizes környezetekre gyakorolt hatásokra.