Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Fehér munkavédelmi cipők

A fehér munkavédelmi cipők nem csupán stílusosak és professzionális megjelenést kölcsönöznek, de kiemelkedő funkcionalitást is nyújtanak a munkahelyi biztonság és higiénia terén. Különösen ideálisak olyan munkakörnyezetekben, ahol a tisztaság és a higiénia kiemelt fontosságú, mint az élelmiszeriparban, az egészségügyben, a laborokban, a gyógyszergyárakban, de a vendéglátásban is.
Rendezés:

SQUAD SR - SKECHERS női munkacipő fehér

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
25.990 Ft

Howlite S2 SRC bebújós félcipő

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
11.690 Ft

MOON fehér cipő munkavédelmi kompozit S2

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
12.590 Ft

Fehér munkavédelmi cipővel ötvözheti a professzionális megjelenést a kiemelkedő munkavédelemmel és higiéniával. Válasszon a széles választékból, és találja meg az igényeinek tökéletesen megfelelő modellt!

Biztonságos és Kényelmes Viselet:

A fehér munkavédelmi cipők strapabíró anyagokból készülnek, hogy ellenálljanak a mindennapi munkahelyi kihívásoknak. A fém orrmerevítő védelmet nyújt a leeső tárgyak ellen, míg a csúszásgátló talp stabilitást biztosít nedves és síkos felületeken is. A cipők ergonomikus kialakítása kényelmes viseletet biztosít egész nap, még hosszas állás vagy járás esetén is.

Kiemelkedő Higiénia:

A fehér szín jól láthatóvá teszi a szennyeződéseket, így a cipő könnyen tisztítható és fertőtleníthető, biztosítva a higiénikus munkakörnyezetet. A lélegző anyagok segítenek megelőzni a lábizzadást és a kellemetlen szagokat.

Széles Választék:

A fehér munkavédelmi cipők széles választékban kaphatók, hogy mindenki megtalálja a tökéletes modellt az igényeinek és stílusának megfelelően. Léteznek bakancs, félcipő, szandál és bebújós fazonok is, férfi, női és unisex méretekben.

Előnyök:

  • Biztonságos: Fém orrmerevítő, csúszásgátló talp
  • Kényelmes: Ergonomikus kialakítás, lélegző anyagok
  • Higiénikus: Könnyen tisztítható és fertőtleníthető
  • Stílusos: Professzionális megjelenés
  • Széles választék: Különböző fazonok, méretek és színek

Fehér Munkavédelmi Cipő Vásárlásakor Fontos Figyelembe Venni:

  • Munkakörnyezet: A cipőnek meg kell felelnie a munkakörnyezet specifikus igényeinek (pl. vízállóság, savállóság)
  • Kényelem: A cipőnek kényelmesnek kell lennie a hosszas munkavégzéshez
  • Biztonsági előírások: A cipőnek meg kell felelnie a vonatkozó biztonsági előírásoknak
  • Tisztíthatóság: A cipőnek könnyen tisztíthatónak és fertőtleníthetőnek kell lennie

Tekintse meg  fehér munkabakancsainkat is !