Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Elektromosan szigetelt kesztyű

A villanyszerelő kesztyűk kulcsfontosságú munkavédelmi eszközök, amelyek a villanyszerelők számára biztosítják a kezük védelmét az elektromos áramütéstől és egyéb veszélyektől. Az szigetelt kesztyű kesztyűk különböző típusokban és jellemzőkkel érhetők el a piacon, hogy kielégítsék a különböző munkakörülményeket és igényeket.
Rendezés:
 1. Védettség és biztonság:

  • A villanyszerelő kesztyűk fő célja a kezek védelme az elektromos áramütéstől. Ezek a kesztyűk speciális anyagokból készülnek, amelyek megakadályozzák az elektromosság áthaladását a bőrön keresztül.
  • Kesztyűk különböző szintű védettséget nyújtanak, amelyeket különböző szabványok határoznak meg. Fontos ellenőrizni, hogy a kiválasztott kesztyű megfelel-e az érvényes munkavédelmi előírásoknak.
 2. Anyagok és technológiák:

  • A villanyszerelő kesztyűk készülhetnek különböző anyagokból, például latexből, neoprénből, szilikonból vagy speciális szigetelő anyagokból.
  • Néhány kesztyű rétegzett kialakítással rendelkezik, hogy növelje a védettséget. Fontos az anyagok alapos ismerete, hogy az adott munkafeladathoz megfelelő kesztyűt választhasson.
 3. Szabványok és minősítések:

  • A villanyszerelő kesztyűknek meg kell felelniük különböző nemzeti és nemzetközi szabványoknak és minősítéseknek. Például az EN 60903 szabvány részletezi a villanyszerelő kesztyűk követelményeit és tesztelési eljárásait.
  • Fontos ellenőrizni, hogy a kesztyű rendelkezik-e a megfelelő minősítésekkel, amelyek garantálják a hatékony védelmet.
 4. Méret és kényelem:

  • A megfelelő méretű kesztyű kiválasztása elengedhetetlen a kényelmes viselethez és a megfelelő védelemhez.
  • Néhány kesztyű ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely javítja a fogást és a kényelmet, különösen hosszabb ideig tartó használat esetén.
 5. Használati területek:

  • A különböző villanyszerelő kesztyűk különböző feladatokra és munkakörnyezetekre lettek tervezve. Például vannak olyan modellek, amelyeket magasfeszültségű munkákhoz terveztek, míg mások általánosabb elektromos munkákhoz vagy ipari felhasználásra alkalmasak.

Vásárlás előtt mindig fontos gondosan ellenőrizni a termék jellemzőit, a minősítéseket, és figyelembe venni a munkavégzés specifikációit a megfelelő villanyszerelő kesztyű kiválasztásához.