Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Munkavédelmi szemüveg

A munkavédelmi szemüveg egy olyan egyéni védőeszköz, amelyet a munkahelyi biztonság és a munkát végző érdekében alkalmaznak. A munkavédelmi szemüveg számos munkakörben szükséges lehet, ott ahol az embereknek személyes védelmet kell biztosítaniuk a szemüknek azoktól a káros hatásoktól, amelyek az adott munkakörben előfordulhatnak.Ilyenek lehetnek folyadékok, ködök, szilárd részecskék.

Munkavédelmi szeművegben egy férfi

A munkavédelmi szemüveg elsődleges feladata a szemek védelme az olyan sérülésektől, mint becsapódó szilárd  részecskék, fém- és faforgácsok, folyadékok, vegyszerek. Ezek a sérülések súlyosak lehetnek, akár maradandó látásvesztést is okozhatnak.

Rendezés:

Fahrenheit munkavédelmi védőszemüveg

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
4.490 Ft

A munkavédelmi szemüveg

az egyik legfontosabb egyéni védőeszköz, amelyet a szemünk védelmére hasznlhatunk az olyan munkakörnyezetekben, ahol a szem károsodása vagy sérülése lehetséges. A munkavédelmi szemüveg különböző típusú és stílusú lehet, de az alapvető funkciója az, hogy megakadályozza a szembe jutó káros anyagok vagy tárgyak bejutását, és így megóvja a szemek egészségét és biztonságát.Ilyenek lehetnek folyadékok, ködök, napsütés, hegesztéskor fellépő erős fény  vagy szilárd részecskék elleni szemüvegek.

A munkavédelmi szemüvegek olyan iparágakban használatosak, ahol az emberek szemének károsodása vagy sérülése a munka során jelentős kockázatot jelenthet. Például az építőiparban, a gépiparban, a vegyiparban, az egészségügyben.