Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Villanyszerelő kesztyű 1000V

A villanyszerelő kesztyűk speciális védőkesztyűk, amelyeket villanyszerelési munkálatok során használnak a munkavállalók a saját biztonságuk érdekében. Ezek a kesztyűk általában két rétegűek, és olyan anyagból készülnek, amely ellenáll az elektromos áramnak. A külső réteg gyakran latex, neoprén vagy gumiból készül, míg a belső réteg lehet pamut, nylon vagy más puha anyag.
Rendezés:

A villanyszerelő kesztyűk

fontos szerepet játszanak a villanyszerelők biztonsága szempontjából, mivel segítenek megelőzni az elektromos áram által okozott sérüléseket. A megfelelő kesztyű kiválasztása attól függ, hogy milyen feszültségű árammal dolgoznak, ennek megfelelelő védelmi képességüek mint például  munkafeszültség szerint  500 Volt , 1000 Volt és 7500 Volt , és milyen típusú munkát végeznek. Például magasfeszültségű munkákhoz speciális, extra vastag védőkesztyűkre lehet szükség.

Fontos megérteni, hogy a villanyszerelő kesztyűk nem nyújtanak teljes védelmet minden esetben. Bizonyos körülmények között, például ha a kesztyű sérült vagy szennyezett, vagy ha a felhasználó nem használja őket megfelelően, továbbra is fennállhat az elektromos árammal kapcsolatos sérülések kockázata.

Ezért a villanyszerelőknek mindig gondoskodniuk kell a megfelelő védőfelszerelés viseléséről és a munkavégzés biztonságos módjáról, valamint arról, hogy a kesztyűket rendszeresen ellenőrzik és karbantartják.