Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Munkavédelmi bakancs

Rendezés:

ALFA NEOS O1 bakancs fekete

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
12.490 Ft

ALFA NEOS S1P SRC bakancs fekete

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
13.590 Ft

Adalite S2 SRC munkavédelmi védőbakancs

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
9.690 Ft

Albi fehér O2 FO SRC munkavédelmi bakancs

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
11.990 Ft

Aramis II O1 FO SRC fekete munkabakancs

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
10.390 Ft

Black Star S3 SRC magasszárú bakancs

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
28.990 Ft

Elba S2 SRC munkavédelmi bakancs

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
12.890 Ft

Munkavédelmi bakancsra rengeteg szakmában van manapság szükség megbízható és minőségűre . Ezek a lábbelik azért fontosak, mert sok veszélyt rejthet magában számos ipari munka, építkezési munka és szakmunka, mely munkakörökben rengeteg ember dolgozik minden nap hazánkban. Ha Ön cégének dolgozói számára keres kiváló minőségű munkavédelmi lábbeliket, vagy magánszemélyként saját testi épségét is szeretné biztosítani, akkor nálunk tökéletes helyen jár, hiszen kiváló munkavédelmi bakancsokkal, elérhető árakkal és széles választékkal várjuk a hét bármely napján webáruházunkban. A jó munkavédelmi bakancs több szabványnak is megfelel, védi a lábat a mechanikai behatásoktól, valamint a hosszú idejű munkavégzés közben sem válik kényelmetlenné, zavaróvá a viselése.

Minőségi Steelite gyártmányú SB-SBP, OB-O1, S1-S1P, valamint S2-S3-S5 bakancsokkal várjuk Önt is online felületünkön, melyek mind különböző helyzetekben alkalmazhatók jól. Az OB jelöléssel ellátott munkavédelmi bakancsok megfelelnek a munkavédelmi lábbelikkel szemben támasztott alapvető biztonsági követelményeknek, a különböző O és S, valamint és egyéb jelzővel ellátott bakancsok pedig zárt kéregrészt, antisztatikus tulajdonságokat, vízzel szembeni ellenállást, energiaelnyelő sarokrészt és egyéb hasznosságokat biztosítanak az Ön számára is. A különböző jelzők további tartalmáról könnyen tájékozódhat webáruházunkban! Ha nincs még megfelelő munkavédelmi lábbelije és olcsón, költséghatékonyan szeretne vásárolni, akkor a Kamino.hu-nál tökéletes helyen jár. Ismerje meg termékeinket még ma!