Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Munkahelyi elsősegély - minőség és biztonság a bajban

A munkahelyi elsősegély célja, hogy azonnali és szakszerű ellátást biztosítson a munkahelyen bekövetkező balesetek és sérülések esetén, amíg a mentők meg nem érkeznek.
Rendezés:

Mentőláda falra szerelhető 30 főre

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
10.390 Ft

Plum 4604 szemöblítő 500ml, steril

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
5.390 Ft

Actiomedic EasyAid DETECT sebtapasz adagoló

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
16.390 Ft

Actiomedic EasyAid KIDS sebtapasz adagoló

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
19.190 Ft

A munkahelyi elsősegélyhez szükséges eszközök listája a munkahely jellegétől és a munkavállalók létszámától függően változhat. Azonban általánosságban elmondható, hogy a következő eszközökre minden munkahelyen szükség van:

A munkahelyi elsősegélyhez szükséges eszközöket célszerű egy jól látható és könnyen megközelíthető helyen tárolni. Az elsősegélydobozon jól láthatóan fel kell tüntetni a felelős személy nevét és elérhetőségét.

Fontos, hogy az elsősegélyfelszerelés mindig megfelelően karbantartott legyen, és a szükséges eszközök mindig könnyen elérhetőek legyenek a munkahelyen. Az elsősegélyfelszerelés helyét és tartalmát rendszeresen ellenőrizni és frissíteni kell a változó körülmények és szabályozásoknak megfelelően.