Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Munkavédelmi lábbeli

Ha kényelmes és megfelelő védelmet biztosító munkavédelmi lábbeliket vásárolna, akkor nálunk jó helyen jár. Bakancsok, cipők, csizmák, szandálok, klumpák és egyéb lábbelik közül válogathatnak vásárlóink. Többféle kivtelben , 01 , S1, S3 minősítéssel.Tekintse meg választékunkat, és rendelje meg a szükséges lábbeliket! Munkabakancsokat budapesti üzletünkben is átveheti  vagy házhozszállítást is kérhet !
Rendezés:

A munkavédelmi lábbeli ma számos olyan előnnyel rendelkezik, amelyek évtizedekkel ezelőtt még elképzelhetetlenek voltak, és így további védelmet biztosítanak a viselő lábának. Az optimális munkavédelmi bakancs vagy cipő kiválasztása érdekében fontos szempontokat kell figyelembe venni, hogy biztosítsuk a megfelelő kényelmet, tartósságot, és ne utolsó sorban a higiéniát.

Elengedhetetlen lépés a munkavédelmi lábbeli kiválasztásában a munkakör specifikus igények felmérése. Ennek érdekében kiemelten fontos a kockázatértékelés a munkahelyen, amely segít azonosítani a potenciális veszélyforrásokat. Az iparági szabványok mellett az időjárási viszonyok, hőmérséklet, nedvesség, kémiai expozíció, és a súlyos tárgyakkal való érintkezés is fontos szempont.

A valós kockázatokra összpontosítás elengedhetetlen a megfelelő lábbeli kiválasztásához. A munkavállaló számára könnyebbé válik a helyes választás, ha az igényeknek megfelelően választunk. A biztonsági lábbelik esetében számos stílus és szabvány létezik, ami kihívást jelenthet a vásárláskor. Az európai szabványok ismerete nagyon hasznos lehet, mivel szigorú irányelveket határoznak meg a biztonsági lábbelikre vonatkozóan. Ha segítségre van szükséged a megfelelő munkavédelmi lábbeli kiválasztásában, fordulj hozzánk, és készséggel segítünk.

Miért fontosak a munkavédelmi lábbelik?

A munkavédelmi lábbelik fontosak a munkavállalók biztonságának és jólétének megőrzése érdekében. Ezek a lábbelik megvédhetik a lábat a következőktől:

  • Esés: Az acélorr megvédheti a lábat a nehéz tárgyak esésétől, például szerszámoktól vagy munkadaraboktól.
  • Szúrás: A talplemez megvédheti a lábat a szúró tárgyaktól, például szögektől, csavaroktól vagy törött üvegtől.
  • Csúszás: A csúszásgátló talp segíthet megelőzni a csúszást és elesést nedves vagy olajos felületeken.
  • Ütés: A megfelelően párnázott lábbelik segíthetnek csökkenteni az ütések hatását, például ha a munkavállaló elesik vagy egy nehéz tárgyat esik rá.

Milyen típusú munkavédelmi lábbelik léteznek?

A munkavédelmi lábbelik számos különböző típusban kaphatók, amelyek különböző munkakörökre és munkahelyi veszélyekre vannak szabva. A leggyakoribb típusú munkavédelmi lábbelik a következők:

  • Bakancsok: A bakancsok a legerősebb és legvédettebb típusú munkavédelmi lábbelik. Általában acélorrral és talplemezzel rendelkeznek, és ellenállnak a nedvességnek és a víznek. A bakancsokat gyakran építkezéseken, gyárakban és egyéb veszélyes munkahelyeken használják.
  • Cipők: A cipők kevésbé védettek, mint a bakancsok, de még mindig biztosítanak bizonyos fokú védelmet. Általában nem rendelkeznek acélorral vagy talplemezzel, de csúszásgátló talppal rendelkezhetnek. A cipőket gyakran irodai munkahelyeken vagy más, kevésbé veszélyes munkahelyeken használják.
  • Szandálok: A szandálok a legkevésbé védettek, és általában nem rendelkeznek biztonsági funkciókkal. A szandálokat gyakran könnyű munkahelyeken vagy meleg éghajlaton használják.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő munkavédelmi lábbelit?

 

 

A megfelelő munkavédelmi lábbeli kiválasztásakor fontos figyelembe venni a következő szempontokat:

  • Munkakör: A munkavédelmi lábbelit a munkakör veszélyeihez kell igazítani. Ha például a munkavállaló nehéz tárgyakat emel, akkor acélorrú lábbelire van szüksége.
  • Munkahelyi környezet: A munkavédelmi lábbelit a munkahelyi környezethez is igazítani kell. Ha például a munkavállaló nedves vagy olajos felületeken dolgozik, akkor csúszásgátló talpú lábbelire van szüksége.
  • Személyes preferenciák: A munkavédelmi lábbelinek kényelmesnek és illeszkedőnek kell lennie.

Munkavédelmi lábbelik vásárlásakor fontos, hogy megbízható forrásból vásároljon. A munkavédelmi lábbelik gyakran megfelelnek bizonyos szabványoknak, ezért fontos, hogy olyan lábbelit vásároljon, amely megfelel az adott szabványoknak.