Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Vízálló munkavédelmi bakancs

A vízálló munkavédelmi bakancsok olyan lábbelik, amelyek tervezésük során a nedvesség és a víz elleni védelmet helyezik előtérbe. Ezeket általában olyan munkakörnyezetekben használják, ahol a munkavállalók számára fontos a lábuk szárazon és védetten tartása. 

 
Rendezés:

​Néhány jellemző adat:

  1. Vízállóság: A vízálló bakancsok speciális anyagokból készülnek, amelyek megakadályozzák a víz behatolását a cipő belsejébe. A varratokat és egyéb potenciális behatolási pontokat vízálló technológiával zárják le.

  2. Anyagok: A vízálló munkavédelmi bakancsok gyakran készülnek olyan anyagokból, mint a vízálló bőr, PVC, gumibelső, neoprén vagy más szintetikus anyagok. Ezek az anyagok erősítik és vízállóvá teszik a bakancsokat.

  3. Csúszásmentes talp: A csúszásmentes talp fontos tulajdonság, különösen olyan területeken, ahol vizes, csúszós felületeken kell dolgozni. A talp mintázata és anyaga segíti a jobb tapadást.

  4. Komfort: A vízálló bakancsokat úgy tervezik, hogy kényelmesek legyenek viselni hosszabb ideig is. Sok modellel rendelkezik párnázott betétekkel és bőrborítással a kényelmesebb viselet érdekében.

  5. Biztonság: Ezek a bakancsok általában megfelelnek a munkavédelmi szabványoknak és biztonsági előírásoknak. A lábujjvédők, talplemezek és más biztonsági elemek részei lehetnek a tervezésüknek.

  6. Szellőzés: Néhány vízálló munkavédelmi bakancs olyan szellőzőrendszerekkel rendelkezik, amelyek segítik a láb szellőzését, csökkentve a nedvességet és a hőt a bakancs belső részében.

Vásárlás előtt érdemes megfontolni az adott munkakörnyezet igényeit és a személyes preferenciákat, hogy a legmegfelelőbb vízálló munkavédelmi bakancsot választhassuk.