Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Esőköpeny

Az esőköpenyek a munkavédelmi felszerelések nélkülözhetetlen részei, amelyek nemcsak az eső ellen nyújtanak hatékony védelmet, hanem a dolgozók kényelmét és biztonságát is szolgálják. Ebben a kategóriában két fő típusú esőruházatot kínálunk: az esőköpenyeket és a két részes esőruhákat, mindkettővel a teljes védettség érdekében.
Rendezés:

Az esőköpenyek nélkülözhetetlenek a munkavédelmi felszerelések között, és a megfelelő típus és anyag kiválasztása kulcsfontosságú a dolgozók hatékony védelméhez. A kategóriánkban szereplő termékek minőségi anyagokból készülnek, és kielégítik azokat az elvárásokat, amelyek a munkavédelmi szabályoknak és a dolgozók kényelmének megfelelnek. Ne engedje, hogy az időjárás akadályozza meg a produktivitását - válassza az optimális védelmet nyújtó esőköpenyeket a munkavédelmi webáruházunkban!

Az esőköpenyek lényege, hogy megvédjék a dolgozókat az esőtől és a nedvességtől, lehetővé téve számukra, hogy hatékonyan végezzék munkájukat még rossz időjárási körülmények között is. A következőkben részletesen bemutatjuk az esőköpenyek fontosságát és a kategória különböző aspektusait.

Esőkabát ípusok:

  1. Esőköpenyek: A tradicionális esőköpenyek kínálnak teljes testvédelmet, beleértve a fejet is. Ide tartoznak a poncsók és a hosszú esőköpenyek is.
  2. Kapucnis esőköpenyek: Ez a típus extra védelmet nyújt a fej és nyak területén, különösen szélsőséges időjárási viszonyok között.

Esődzseki anyagok:

Az esőköpenyek anyaga kulcsfontosságú a hatékony védelem érdekében. A kínálatunkban szereplő anyagok közé tartozik a könnyű és vízálló poliészter, a strapabíró PVC, valamint a meleg és poliuretán.

Jellemzők: A munkavédelmi esőköpenyek számos jellemzővel rendelkeznek:

  • Kapucni: Az esőköpenyek kapucnival ellátva extra védelmet nyújtanak a fejnek és a nyaknak.
  • Zsebek: Praktikus zsebek a szerszámok vagy dokumentumok tárolására.
  • Vízállóság: A kiváló vízállóság elengedhetetlen ahhoz, hogy a dolgozó szárazon maradjon a nedves időjárási körülmények között.

Az esőköpeny kiválasztása:

  • Méret: Megfelelő méretű esőköpeny biztosítja a kényelmes mozgást.
  • Anyag: Vízálló anyag a hatékony védelem érdekében.
  • Jellemzők: Válasszon olyan esőköpenyt, amely rendelkezik az adott munkakörülményekhez szükséges jellemzőkkel.( például lángálló, jólláthatósági)