Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Szűrőbetét

A szűrőbetétek olyan kiegészítők, amelyeket a félálarcok vagy teljesálarcokba helyeznek be. Ezek a betétek hatékonyan szűrik a levegőben található részecskéket és gázokat. A különböző típusú szűrőbetétek különböző káros anyagokra képesek hatékonyan reagálni, például porokra, gázokra, savakra vagy ammóniára.

Ebben a kategóriánkban találod meg a  fél- vagy teljesálarchoz a megfelelő szűrőbetétet.Három meghatározó gyártó, a 3M, Coverguard és SupAir, kínál kiváló minőségű termékeket, amelyek különböző iparágakban és környezetekben nyújtanak hatékony védelmet.

A megfelelő szűrőbetét kiválasztása kulcsfontosságú az egészségvédelem szempontjából. Fontos figyelmeztetni arra, hogy a vegyi anyagoknak és kockázatoknak megfelelő betét kiválasztása elengedhetetlen a teljes védelem érdekében. Felhívjuk a felhasználók figyelmét, hogy részletesen tájékozódjanak az alkalmazási területükhöz megfelelő szűrőbetétekről, és mindig tartsák be a vegyianyag gyártók által javasolt útmutatásokat. Az egészség megóvása érdekében mindig használják a megfelelő szűrőbetétet a munkavégzés során.

Rendezés:

22130 A1P2 szűrő-szervesgáz és por

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
2.590 Ft

22160 eurfilter A1 szűrőbetét

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
1.690 Ft
  1. 3M: A 3M szűrőbetétei kiemelkednek a technológiai innováció és a megbízhatóság terén. A vállalat a legújabb kutatási eredményeket felhasználva fejleszti termékeit, és széles skálájú védelmet nyújt különböző szennyező anyagok ellen. A 3M szűrőbetétek kompatibilisek számos 3M légzőkészülékkel, és szigorú minőségellenőrzés mellett készülnek.

  2. Coverguard: A Coverguard szűrőbetétekre jellemző a rugalmasság és a könnyű kezelhetőség. Azok a felhasználók, akiknek fontos a kényelem és a könnyű cserélhetőség, értékelni fogják a Coverguard termékeket. A gyártó folyamatosan figyelemmel kíséri az iparági trendeket, és a legkorszerűbb anyagokat használja fel a szűrőbetétek kifejlesztéséhez.

  3. SupAir: A SupAir szűrőbetétek kiváló választások, különösen azok számára, akik extrém körülmények között dolgoznak vagy szükségük van speciális védelemre. A gyártó fókuszában az ergonómia és a teljesítmény áll, így termékeik hatékony védelmet nyújtanak a különböző szennyezőanyagok ellen.