Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Elsősegély állomás

A munkahelyi elsősegély állomások létfontosságúak a munkahelyi biztonság és egészség megőrzése szempontjából. Kínálatunkban olyan állomásokat találsz, melyek teljes körű elsősegély felszereléssel rendelkeznek, beleértve kötszereket, fertőtlenítőket, érzéstelenítőket és egyéb fontos eszközöket. Számos méretben és változatban elérhetők, így minden munkahelyi környezethez alkalmazkodnak. Válassz a megbízható és magas minőségű elsősegély állomások közül, hogy biztosítsd a munkatársak gyors és hatékony ellátását bármilyen vészhelyzetben!
Rendezés:

Cederroth elsősegély-állomás

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
114.690 Ft

PLUM 4650 SZEMÖBLÍTŐ 2DB/DOBOZ

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
40.590 Ft

A munkahelyi elsősegély állomások általában számos fontos eszközt tartalmaznak, amelyek gyors és hatékony segítséget nyújtanak baleseti vagy vészhelyzet esetén. Ezek közé tartozhatnak:

  • Kötszerek: Különböző méretű és típusú kötszerek, például sebtapaszok, kötszerek és kötszerpótlékok, amelyek segítenek a sebek kezelésében és védelmében.
  • Fertőtlenítők: Antibakteriális és fertőtlenítő oldatok, spray-k vagy kendők, amelyek segítenek tisztán és steril környezetet biztosítani a sebek kezelése során.
  • Érzéstelenítők: Érzéstelenítő spray-k vagy gélek, amelyek segítenek enyhíteni a fájdalmat és kényelmesebbé teszik a sebkezelést.
  • Ollók és csipeszek: Speciális elsősegély ollók és csipeszek, amelyek segítségével könnyen vágják vagy távolíthatják el a kötszereket vagy ruhadarabokat a sérült területről.
  • Jégpakolások: Hűtőhatású zselék vagy jégpakolások, amelyek segítenek csökkenteni a duzzanatot és enyhíteni a fájdalmat sérülések esetén.
  • Mellszorítók és orrcsipeszek: Segítségnyújtás esetén alkalmazott mellszorítók és orrcsipeszek, amelyek segíthetnek az újraélesztési eljárásokban vagy véralvadásban.

Ezen eszközök együttesen biztosítják, hogy a munkahelyi elsősegély állomások teljes körű segítséget és támogatást nyújtsanak mindenféle vészhelyzetben vagy balesetben.