Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Összecsukható fültok

Az összecsukható fültokok olyan fültokok, amelyek lehetővé teszik a könnyű tárolást és szállítást, mivel összehajthatók vagy összecsukhatók. Ezek a fültokok általában kis helyen is elférnek, ami ideális megoldást nyújt olyan helyzetekben, ahol a hely korlátozott vagy a mobilitás fontos szempont.
Rendezés:

Az összecsukható fültokok számos előnnyel járnak:

 1. Hordozhatóság: Kompakt méretüknek köszönhetően könnyen hordozhatók a táskában, zsebben vagy akár egy kisebb tokban is.

 2. Helytakarékosság: Összecsukva jelentősen csökkentik a helyigényt, ami különösen fontos lehet például utazások során vagy korlátozott helyen történő tárolásnál.

 3. Változatosság: Számos stílus és kialakítás közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és preferenciáinak megfelelő összecsukható fültokot.

 4. Egyszerű használat: Általában könnyen össze- és széthajthatók, és nincs szükség speciális készségekre vagy eszközökre a használatukhoz.

 5. Védelem: A fültokok általában védenek a zajos környezetektől vagy a káros hangoktól, így segítik a hallásvédelmet.

Az összecsukható fültokok széles körben használatosak minden olyan helyzetben, ahol a hordozhatóság és a helytakarékosság fontos szempont. Ezek az eszközök ideálisak lehetnek például utazások során, sporteseményeken, koncerteken vagy munkahelyi környezetben is.

Hol használható a munkavédelmi öszzecsukható fültok:

Az összecsukható fültokok kiválóan alkalmazhatók például:

 1. Építőipari területeken, ahol zajos gépek és eszközök működnek.
 2. Gyárakban és üzemekben, ahol ipari gépek zajforrásai jelentős zajszintet generálnak.
 3. Repülőtereken, ahol a repülőgépek zajának csillapítása szükséges.
 4. Autógyárakban, ahol a szerelőmunkák során zajos környezet alakul ki.
 5. Vasútállomásokon és logisztikai központokban, ahol teherforgalom zajjal jár.
 6. Építési területeken és útfelújításoknál, ahol a gépek munkája zajjal jár.

Ezek csak néhány példa a helyszínekre, ahol az összecsukható fültokok hatékonyan alkalmazhatók a munkavédelem és a zajszűrés érdekében, mivel megfelelnek a munkavédelmi szabványoknak.( EN 352 )