Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Cerva MAX SUMMER munkaruha

MAX SUMMER homok színű munkaruha, kertész és derekasnadrág kivitelben a legjobb választás a meleg helyen végzett munkákhoz.A bézs színű munkaruha idális lehet a poros környezetben végzett munkáknál.Elsősorban asztalosok számára, ezzel nem kizárva a többi  szakmát. Rendeld meg webshopunkból.
Rendezés:
MAX SUMMER homok színű munkaruha, kertész és derekasnadrág kivitelben a legjobb választás a meleg helyen végzett munkákhoz.A bézs színű munkaruha ideális lehet a poros környezetben végzett munkáknál.Elsősorban asztalosok számára, ezzel nem kizárva a többi  szakmát. Rendeld meg webshopunkból.