Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Ragtapasz

A sebtapaszok a leggyakoribb elsősegélynyújtó eszközök közé tartoznak, és elengedhetetlenek bármilyen otthoni vagy munkahelyi elsősegélynyújtó készletben. A kisebb vágások, karcolások és horzsolások elfedésére szolgálnak, megvédve a sebet a szennyeződéstől és a fertőzéstől.

Ragtapaszaink széles választéka minden típusú sebhez és sérüléshez megfelelő megoldást kínál. Kényelmes viselet és erős tapadás jellemzi őket. Vízálló, légáteresztő és különböző méretekben elérhetőek. Böngéssz és válassz a legjobb sebtapaszok közül az egészséged megőrzése érdekében!

Rendezés:

Actiomedic EasyAid DETECT sebtapasz adagoló

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
16.390 Ft

Actiomedic EasyAid KIDS sebtapasz adagoló

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
19.190 Ft

Ebben a kategóriában széles választékú sebtapaszt találhatsz, amelyek különböző anyagokból, méretekben és formákban kaphatók. A leggyakoribb típusok közé tartoznak:

Sebtapasz adagolók és utántöltők:

A tapaszok és adagolók egy komplett, könnyen használható rendszer. A ragtapaszok könnyen felhordhatók, rugalmasak és kényelmesen használhatók. Az adadagolóban lefelé húzza a tapaszokat, így elkerülhető, hogy szennyeződés vagy vér kerüljön a többi tapaszra. A sebtapaszok mindig rendelkezésre állnak és használatra készek. Az utántöltők el vannak zárva, hogy elkerüljük a hulladék keletkezését. Élelmiszeripari műanyag, szövet és kék kimutatható utántöltő kapható.

A ragtapaszok előnyei

  • Tiszta, száraz és higiénikus
  • Mivel az adagolónkban lévő tapaszok lefelé vannak húzva, elkerülhető, hogy szennyeződés vagy vér kerüljön a többi tapaszra. A higiénikus ajtó tisztán és frissen tartja a tapaszokat, és könnyen látható, mikor kell új tapaszokkal feltölteni az adagolót
  • Nincs felesleges pazarlás
  • Az utántöltők az adagolóba vannak zárva a pazarlás elkerülése érdekében. Egy speciális kulccsal könnyen eltávolítható az üres utántöltő. 
  • Egy kézzel fel ragasztható a tapasz
  • Amikor kihúz egy tapaszt  az adagolóból, az egyik oldal fedetlen, így a sebtapasz használatra kész. 

Ragtapaszok fajtái:

  • Elasztikus sebtapaszok: Ezek a leggyakoribb típusú sebtapaszok, és egy szövet alapra van ragasztva egy nedvszívó pad. A ragasztott sebtapaszok különböző méretekben és formákban kaphatók, így kiválaszthatod a sebednek megfelelő méretet.A rugalmasság lehetővé teszi a sebtapasz számára, hogy alkalmazkodjon a test mozgásához, így kényelmesebbé válik a viselése, és kisebb az esélye annak, hogy elmozduljon a helyéről.
  • Detektálható ragtapaszA detektálható sebtapaszok olyan speciális sebtapaszok, amelyeket az élelmiszeriparban, a gyógyszeriparban és más olyan iparágakban dolgozók számára fejlesztettek ki, ahol a termékszennyeződés megelőzése kiemelten fontos. Ezek a sebtapaszok fémlemezt vagy röntgensugarakkal érzékelhető anyagot tartalmaznak, így könnyen észrevehetők a fémdetektorok és a röntgengépek segítségével, ha véletlenül a termelésbe kerülnének.
  • Vízálló sebtapaszok: olyan típusú sebtapasz, amely speciális anyagból készült, hogy ellenálljon a víznek és a nedvességnek. Ezek a ragtapaszok vízállóak és így ideálisak úszáshoz, zuhanyzáshoz vagy más vízi tevékenységekhez. A vízálló sebtapaszok lélegzőek és kíméletesek a bőrhöz.

A sebtapaszok hatékony módja a kisebb sebek ellátásának. A megfelelő típusú sebtapasz kiválasztásával és használatával gyorsan és fájdalommentesen meggyógyíthatja a sebeit.