Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

SPARCO munkavédelmi cipő , bakancs

A Sparco munkavédelmi cipők számos típusban elérhetők, mindegyik különböző védelmi és kényelmi funkciókkal rendelkezik, amelyek különböző munkakörnyezetekhez illeszkednek.

Ezek a cipők megfelelnek az európai szabványoknak, mint az EN ISO 20345 és 20347, és különböző védelmi szintekkel rendelkeznek (pl. S1P, S3), hogy megvédjék a lábat az ütésektől, szúrásoktól és csúszástól. Különböző iparágakban, mint például az építőiparban, raktározásban és járművezetésben, is használhatók, biztosítva a biztonságot és a kényelmet hosszú munkaidő alatt.

Rendezés:

Sparco ALLROAD ROC munkavédelmi cipő S3

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
39.490 Ft

A Sparco munkavédelmi cipők az egyedülálló olasz designról és a magas szintű biztonsági jellemzőikről ismertek. A márkát 1977-ben alapították Torinóban, és mára a Formula-1, Moto GP, WRC és WTCC versenysorozatok egyik legfontosabb beszállítójává vált.

Főbb jellemzők:

 1. Orrmerevítő:

  • Kompozit anyagból készül, ami 200J energiának ellenáll, így kiváló védelmet nyújt a lábujjaknak.
 2. Talpátszúrás elleni védelem:

  • KEVLAR betétekkel rendelkezik, amelyek szúrásbiztosak és hidegben sem hűlnek át.
 3. Talp:

  • Különféle talpkialakítások érhetők el, például PU és dupla rétegű PU talp, amelyek olajállók, csúszásmentesek, hajlékonyak és kopásállók.
 4. Bélés:

  • Lélegző és izzadságelszívó anyagokból készült, ami kényelmet biztosít hosszú munkaidő alatt is.
 5. Felsőrész:

  • Ultra lélegző Jacquard kötött anyagból vagy mikroszálas mesterséges bőrből készül, amely erős és tartós, valamint vízálló opciók is elérhetők.
 6. Antisztatikus talpbetét:

  • Ergonomikus kialakítású, cserélhető, antisztatikus PU talpbetét biztosítja a további kényelmet és biztonságot.
 7. Fémmentesség:

  • A Sparco cipők teljesen fémmentesek, ami különösen fontos azok számára, akik fémérzékenyek vagy mágneses környezetben dolgoznak.

A Sparco munkavédelmi cipők számos típusban és méretben elérhetők, hogy különböző munkakörülmények között is maximális védelmet és kényelmet nyújtsanak​