Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Cerva EMERTON PLUS munkaruha

A Cerva munkaruhák több, mint pusztán védőruházat. Ez az elkötelezettség egy olyan életstílust tükröz, ahol minőség, kényelem és biztonság találkozik. A Coen, Crambe, Cremorne, Dayboro, Emerton, Knoxfield, Max NEO, Neurum és Stanmore modellek széles skáláját kínálja, hozzájárulva számos iparág munkavállalóinak magabiztos és hatékony munkavégzéséhez.
Rendezés:

Emerton PLUS derekas nadrág

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
13.990 Ft

Emerton PLUS rövid nadrág

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
11.990 Ft

Az Emerton munkaruha frissített fiatalított és tovább fejlesztett változata a még nagyobb kényelmedért.Szebb külső, megújult kinézet.Válaszd a neked tetszőt kínálatunkból.

Az egyes munkaruha szettek mögött álló tervezés kifinomultsága és innovációja mindig kiemeli a Cerva termékeit. Az iparágak változatosságát figyelembe véve minden modell ki lett alakítva a felhasználók egyedi igényeire szabva. A Cerva nem csupán ruhákat kínál, hanem egy életmódot, ahol a munkavédelem és a stílus összefonódik.

A funkcionalitás, kényelem és biztonság jelentősége mind a munkavégzés hatékonyságát, mind a dolgozók jólétét hangsúlyozza. Azok a modellek, mint a Max NEO, amelyek különleges hangsúlyt fektetnek a láthatóságra és a mozgásszabadságra, például, kiválóan kiszolgálják a szállítás, logisztika vagy könnyűipar területén dolgozók igényeit.

Legyen szó akár a kemény fizikai munkáról, karbantartásról vagy könnyűipari feladatokról, a Cerva munkaruhák segítenek a munkavégzésben, miközben stílust és biztonságot kölcsönöznek. Válaszd a Cerva-t, és légy részese egy olyan világnak, ahol a munkavédelem nem csupán kötelesség, hanem egy életforma is!