Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Fültok

A munkavédelmi fültokok olyan eszközök, amelyeket a munkavállalók viselnek a zajos munkahelyeken, hogy védelmet nyújtsanak a halláskárosodás ellen. Ezek a fültokok általában különféle ipari környezetekben, például gyárakban, építőipari területeken vagy repülőtereken, technikai sporteseményeken használatosak, ahol magas zajszint van jelen.

A munkavédelmi fültokok általában zárt kialakításúak, amelyek szorosan illeszkednek a fejhez, és nagy zajszigetelést biztosítanak. Ezenkívül bizonyos típusokban aktív zajcsillapító rendszerek is találhatók, amelyek tovább csökkentik a környezeti zajokat.

Ezeknek az eszközöknek a használata segíthet megelőzni a halláskárosodást és más hallási problémákat, és hozzájárulhat a munkavállalók biztonságához és jólétéhez a zajos munkahelyeken. Fontos azonban megfelelően kiválasztani és használni ezeket az eszközöket, valamint betartani a helyi biztonsági előírásokat és ajánlásokat a maximális hatékonyság és védelem érdekében.

Rendezés:

Munkavédelmi fültok max 300 snr 23,9db

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
1.890 Ft

Hol használjunk munkavédelmi fültokot

A zajterhelés hátulütőivel mindannyian tisztában vagyunk, akik nagyvárosokban élnek. A terület azonban nem csak a hétköznapokban érdemel figyelmet, hanem a munkavégzéssel összefüggésben is. Az építőiparban vagy a gyártósorokon történő tevékenység esetében különös jelentőséggel bír a zajvédelem, hiszen legalább nyolc órát a zavaró körülmények között töltenek a munkavállalók, ez pedig mind a hallásra, mind például a stressztűrő képességre jelentős hatással lehet. A munkavédelem is kifejezetten kitér a megfelelő, zajvédő eszközök alkalmazására, így a fültok beszerzése mellett biztosan nem mehet el, ha hasonló területen tevékenykednek munkavállalói. A gyárakban, autóiparban vagy építkezések, útépítések kapcsán gyakran válik szükségessé a fültok használata, amely többféle méretben, színben és terhelhetőséggel elérhető.

Hogyan vásárolhatok fültokot

Mindegy, hogy időhiány vagy a nagymennyiségű rendelés gyors és egyszerű megoldása miatt dönt az online rendelés kényelme mellett, a kamino.hu webáruház segítségével néhány kattintással elintézheti a fültok beszerzését. Érdemes higiéniai szettekről is gondoskodni, ugyanis a melegben történő használat során nagyon sok baktérium szaporodhat el a fültok betét részén, melyet érdemes meghatározott időnként cserélni. A zajártalom egészségre és idegrendszerre gyakorolt hatásához kétség sem férhet napjainkban, ezért nagyon fontos, hogy munkáltatóként gondoskodjunk a megfelelő védelemről. A fültok elérhető áron beszerezhető a netes vásárlás előnyeit kihasználva, így a munkavédelmi szempontoknak is maximálisan megfelelhet.

Munkavédelmi fültok formái

A fültok kategóriában széles választék vár rád, ahol kiváló minőségű fejpántos és sisakra szerelhető , modellek közül válogathatsz! Fedezd fel minőségi kínálatunkat, és szerezd be az egyszerűtől a prémium fültokig terjedő termékeket. Ha helytakarékos megoldást keresel, válassz összecsukható modelleket, melyek kis helyen elférnek. Bízd ránk a hallásvédelem feladatát, és számíts a baráti árakra és a legmagasabb zajhatásokat is kivédő profi minőségre! Ne habozz, látogass el a kamino.hu áruházunkba és válaszd ki az ideális fültokot szükségleteidhez!