Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

3M maszk - 3M légzésvédő

A 3M cég széles választékú légzésvédelmi maszkokat gyárt, amelyek különböző szintű védelmet nyújtanak a légúti szennyeződések ellen. Ezek a maszkok különböző munkahelyi és szabadidős tevékenységekhez használhatók, és hatékonyan szűrik ki a porrészecskéket, gázokat és gőzöket.
Rendezés:

3M 4251 FFA1P1 gáz-gőzszűrő félálarc

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
10.790 Ft

3M 4255 FFA2P2SL gáz-gőzszűrő félálarc

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
13.190 Ft

3M 8825 FFP2SL részecskeszűrő félálarc

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
17.190 Ft

3M 9928 FFP2 részecskeszűrő félálarc

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
39.790 Ft

3M maszkok célja:

A 3M maszkok elsődleges célja a légúti védelem a légúti szennyeződések ellen. Ezek a maszkok szűrőanyagot tartalmaznak, amely megakadályozza, hogy a szennyező anyagok bejutjanak a tüdőbe. A 3M maszkok különböző védelmi szinteket nyújtanak, így kiválaszthatja a munkájához vagy tevékenységéhez legmegfelelőbbet.

Kialakítás:

A 3M termékek különböző kialakításban kaphatók, beleértve az egyszer használatos és a többször használatos maszkokat. Az egyszer használatos maszkok olcsóbbak, de minden használat után el kell dobni. A többször használatos maszkok drágábbak, de többször is használhatók, mielőtt ki kellene cserélni őket. A 3M maszkok különböző illeszkedésűek is lehetnek, hogy kényelmesen illeszkedjenek az arcára.

3M légzésvédők fajtái:

A 3M maszkok számos fajtája létezik, beleértve a pormaszkokat, a gázmaszkokat és a kombinált gáz- és pormaszkokat. A pormaszkok védelmet nyújtanak a porrészecskék ellen, míg a gázmaszkok védelmet nyújtanak a gázok és gőzök ellen. A kombinált gáz- és pormaszkok védelmet nyújtanak mind a porrészecskék, mind a gázok és gőzök ellen.

Miből készülnek a maszkok?

A 3M maszkok különböző anyagokból készülhetnek, beleértve a papírt, a műanyagot és a gumit. A papírmaszkok olcsóak, de kevésbé hatékonyak, mint a műanyag- vagy gumi maszkok. A műanyagmaszkok tartósabbak és hatékonyabb szűrést biztosítanak, míg a gumi maszkok a leghatékonyabbak és legkényelmesebbek is lehetnek.

Kinek ajánlott 3M félálarc:

A 3M maszkok széles körben alkalmazhatók különböző munkahelyi és szabadidős tevékenységekhez. Különösen fontosak az olyan munkakörökben dolgozók számára, akik porral, gázokkal vagy gőzökkel érintkeznek, mint például az építkezési munkások, festők, gyári munkások és mezőgazdasági dolgozók. Ezenkívül hasznosak lehetnek allergiások, asztmások és gyengített immunrendszerűek számára is.

3M légzésvédők előnyei:

  • Hatékony védelem: A 3M maszkok hatékonyan szűrik ki a légúti szennyeződéseket, így segítenek megvédeni az egészségét.
  • Kényelmes illeszkedés: A 3M maszkok különböző illeszkedésűek, hogy kényelmesen illeszkedjenek az arcára.
  • Széles választék: A 3M széles választékú maszkot kínál, így kiválaszthatja a munkájához vagy tevékenységéhez legmegfelelőbbet.
  • Tartósság: A 3M maszkok tartósak és többször is használhatók (a típusától függően).
  • Biztonság: A 3M maszkok biztonságosak és **megbízható