Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Munkavédelmi kesztyű

Munkavédelmi kesztyűk széles választékát nyújtjuk, kategorizálva akát típus , vagy alapanyagra bontva.Minden munkvégzéshez a megfelelő kesztyűt ajánljuk, legyen az nitrilkesztyű, bőrkesztyű, latexkesztyű, szerelőkesztyű, mártottkesztyű, speciáliskesztyű, sav és vegyszerállókesztyű.

Rendezés:

EUROWELD 360 hegesztőkesztyű

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
4.090 Ft

Pelican blue szerelőkesztyű

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
890 Ft

PALAWAN kesztyű latex bevonattal

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
690 Ft

Munkavédelmi kesztyűk széles választékát nyújtjuk, kategorizálva akát típus , vagy alapanyagra bontva Minden munkavégzéshez a megfelelő kesztyűt ajánljuk, legyen az nitrilkesztyű, bőrkesztyű, latexkesztyű, szerelőkesztyű, mártottkesztyű, speciáliskesztyű, sav-és vegyszerállókesztyű, vágásbiztos, hőállókesztyű esetleg hegesztőkesztyűről legyen szó.A megfelelő munkakörülmény megteremtése minden munkaadónak kötelessége. Nálunk pár kattintással beszerezheti a kézvédelem megfelelő biztonságot nyújtó eszközeit. Vágásbiztos, hőálló és vegyszerálló kesztyűk széles kínálatából választhat, ha nálunk vásárol.