Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Átmeneti kabát

Üdvözöljük az Átmeneti kabátok kategóriában! Itt megtalálhatók az átmeneti időjárási viszonyoknak ellenálló felsőruházatok, melyek ideálisak munkavégzéshez és mindennapi használathoz egyaránt. A kategóriában található kabátok és dzsekik között olyan modellek is megtalálhatók, melyeknél a rugalmas funkcionalitás érdekében levehető ujjakkal rendelkeznek, így mellényként is használhatók a változó körülményeknek megfelelően.

Az új trendek között kiemelkednek a softshell anyagból készült munkakabátok, melyek nemcsak praktikusak, de különféle színekben is elérhetők. Bőséges kínálatunkból könnyedén választhatja ki az Ön munkájához és stílusához legmegfelelőbb darabot.

Rendezés:

FROGGY softshell dzseki

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
13.490 Ft -tól

Chouka-sleeve levehető ujjú télikabát

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
9.790 Ft

Polena-sleeve télikabát

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
12.390 Ft -tól

SEAL softshell kabát

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
29.290 Ft

SHIKIMI női softshell kabát

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
10.390 Ft

Tamia softshell télikabát

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
27.490 Ft -tól

Yang férfi softshell kabát

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
11.890 Ft 10.990 Ft
8%

Yang 2 az 1-ben férfi softshell kabát

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
17.690 Ft

Az átmeneti kabátok azok a ruhadarabok, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a változó időjárási viszonyokhoz. A könnyű, de strapabíró anyagoknak köszönhetően ideális választás munkavégzéshez is, hiszen védelmet nyújtanak a szélsőséges időjárási körülmények között is. A levehető ujjakkal ellátott modellek kiválóan alkalmazkodnak az adott helyzethez, így mind kabátként, mind mellényként használhatók.

A softshell anyagból készült munkakabátok egyre népszerűbbek a munkavállalók körében. Könnyűségük és funkcionalitásuk mellett stílusos megjelenést biztosítanak. A kategóriában található kabátok különböző színváltozatokban érhetők el, így mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez és vállalkozásához leginkább illő darabot.

Legyen szó munkáról vagy mindennapi viseletről, az átmeneti kabátok kategóriájában garantáltan megtalálja a számára legmegfelelőbb opciót. Válassza a minőséget és a funkcionalitást egyben, és bízzon abban, hogy az átmeneti időszakok sem okoznak majd problémát a megfelelő ruházat megtalálásában.