Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Derekas munkanadrág

Amikor a derekas munkásnadrág kiválasztásáról döntünk, fontos döntést hozunk, hiszen a nadrágban töltjük napjaink nagy részét munkavégzés közben. Az igények változóak lehetnek, ezért érdemes előre néhány dolgot eldönteni. Milyen színű nadrágot szeretnénk? Milyen alapanyag a legmegfelelőbb számunkra, 100% pamut vagy kevert szálas munkásnadrág? Ha bizonytalan vagy a választásban, bátran keress minket. Termékeink rövid szállítási határidővel eljutnak hozzád a házhoz szállítás keretében.

Fedezd fel széles kínálatunkat a derekas nadrágok kategóriájában, ahol garantáltan megtalálod a tökéletes viseletet! Kiemelkedően népszerűek vagyunk a sokoldalú és praktikus derekas nadrágok terén, amelyek kombinálják a kényelmet és a stílust.

Nadrágjaink kiváló minőségű anyagokból készülnek, beleértve a 100% pamutot és a kevertszálas alapanyagokat is. Ez a gondosan válogatott anyagválaszték garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot, így biztos lehetsz benne, hogy nadrágjaink hű társaid lesznek a mindennapi munkavégzés során.

Rendezés:

Stanmore derekas nadrág

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
17.190 Ft 9.990 Ft -tól
42%

Tayra piros derekas nadrág

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap

Emerton PLUS derekas nadrág

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
13.990 Ft

Minőségi alapanyagokkal és gondosan kidolgozott részletekkel rendelkező termékeink magas színvonalat képviselnek, és a mindennapi munkavégzés során bizonyítottak. Ne habozz, válassz a széles választékunkból, és tedd munkádat még kényelmesebbé és stílusosabbá derekas nadrágjainkkal!