Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Coverguard Commander II munkaruha

Fedezze fel a Commander II munkaruhák családját, amelyeket a minőség és a funkcionalitás jellemzi. Ez a kollekció tökéletes választás a professzionális munkavégzéshez, és kiválóan alkalmazkodik a nehéz munkakörülményekhez.

A Commander II munkaruhák 260 g/m2 kopásálló anyagból készültek, ami tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. Az 100% pamut anyag testbarát és légáteresztő, így kényelmes viseletet nyújt egész nap.

Ez a munkaruha család tartalmaz derekasnadrágot, kertésznadrágot és munkáskabátot, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot. A derekasnadrág praktikus és funkcionális, míg a kertésznadrág kiváló védelmet nyújt a munkavégzés során. A munkáskabát pedig stílusos megjelenést és extra zsebeket biztosít az eszközök tárolásához.

Rendezés:

Commander II mellesnadrág 100% pamut

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
11.790 Ft

Commander II munkakabát 100% pamut

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
10.890 Ft

Commander II derekas nadrág 100% pamut

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
8.690 Ft

Commander bélelt télinadrág

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
15.890 Ft

Commander télikabát

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
18.590 Ft