Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Jól láthatósági mellény

A jól láthatósági mellények nem csupán egy egyszerű viselet, hanem életmentő eszközök, amelyek segítségével elkerülhetjük a baleseteket és megóvhatjuk életünket. Legyen szó családi kerékpározásról, utazás közben bekövetkezett autós műszaki hiba miatti megállásról vagy veszélyes munkakörnyezetről, a megfelelő jól láthatósági mellény mindig a segítségünkre lehet.
Rendezés:

Neppa jólláthatósági mellény

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
1.190 Ft -tól

Oxford fényvisszaverő mellény

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
890 Ft

HV014Y Munkavédelmi mellény fluo

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
1.190 Ft

Miért fontos a jól láthatósági mellény?

A fényvisszaverő csíkokkal ellátott mellények egyike a leggyakoribb veszélyforrások elhárításában segít. Gyakran előfordul, hogy egy baleset akkor következik be, amikor valaki nem vagy nem megfelelően látható. A jól láthatósági mellény viselése ebben a helyzetben kulcsfontosságú, mivel növeli a láthatóságot és csökkenti a baleseti kockázatot.

Vásárlás előtt fontos szempontok

Amikor jól láthatósági mellényt választunk, nem mindegy, hogy milyen minőségű és tulajdonságokkal rendelkező darabot választunk. Életünket és testi épségünket csak egy jó minőségű, megfelelő fényvisszaverő tulajdonságokkal rendelkező mellény képes hatékonyan védeni. A választáskor figyelembe kell vennünk a következőket:

1. Fényvisszaverő tulajdonságok

A mellény választásánál ügyeljünk arra, hogy rendelkezzen megfelelő mennyiségű és minőségű fényvisszaverő csíkkal. Ez biztosítja, hogy még gyenge fényviszonyok között is jól láthatóak legyünk.

2. Anyag és kényelem

Fontos, hogy a mellény anyaga könnyű és lélegző legyen, így kényelmesen viselhető hosszabb ideig is. Válasszuk a strapabíró anyagokat, amelyek ellenállnak az időjárási viszontagságoknak.

3. Szabványoknak való megfelelés

Ellenőrizzük, hogy a választott mellény megfelel-e az elismert biztonsági szabványoknak. Ez garantálja, hogy a termék valóban biztonságos és hatékony viselet.

Széles választék áll rendelkezésére, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális viseletet. 

Kiváló minőségű termékek

Kínálatunkban olyan jól láthatósági mellények szerepelnek, melyek kiváló minőségű anyagokból készültek, garantálva ezzel hosszú élettartamukat és hatékony védelmet.

Egyedi design és stílus

Nálunk nem csak a biztonság, de a stílus is fontos. Válasszon egyedi designok közül, hogy ne csak láthatóságát, hanem stílusát is hangsúlyozza.

Kedvező árak és akciók

Vásárlásunk során nemcsak a minőséget, hanem a pénztárcánkat is óvjuk. Számos kedvező árú termék és akció várja Önt, hogy a biztonság ne jelentsen terhet a pénztárcájának.