Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

Zuhanásgátlók

A leesés elleni termékek használatának célja, hogy megelőzzük a magasból történő leesést, csökkentsük annak esetleges hatásait és hogy elszigeteljük a dolgozókat bizonyos veszélyes területektől. Teljes választékot kínálunk minden lehetséges magasban történő, és erre vonatkozó munkakörnyezetben történő munkavégzéshez .
Rendezés:

Fp20 statikus kötél

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
11.490 Ft 9.590 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 11.490 Ft

Fp34 szerszámtartó kötél

Készleten
2.790 Ft 2.390 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 2.790 Ft

Fp44 quick connect lanyard

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
1.690 Ft 1.390 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 1.690 Ft

Ha olyan munkakörben dolgozol, amely magasban történő tevékenységeket is magában foglal, akkor tudod, hogy a zuhanásból származó sérülések az egyik leggyakoribb munkahelyi sérülés. Az ilyen típusú sérülések elkerülése érdekében rendkívül fontos, hogy megfelelő zuhanásgátló felszereléseket használj Az energiaelnyelővekl szerelt hevederek, az automata zuhanásgátló eszközök és a teljes testheder mind olyan fontos eszközök, amelyek segítenek csökkenteni a zuhanásból származó sérülések kockázatát.

A testveder egy olyan zuhanásgátló eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a munkavégzés közben mindkét kezed szabadon használd miközben biztonságban van a zuhanástól. Az energiaelnyelő hevederek pedig az esés energiáját elnyelik, csökkentve a testre és a belső szervekre nehezedő nyomást. Az automata zuhanásgátló eszközök pedig automatikusan megállnak, ha zuhanás történik, így minimalizálva a zuhanás következtében keletkező sérüléseket.

Ha a zuhanásgátló kategóriában keresgélsz, akkor jó helyen jársz. Az általunk kínált termékek mindegyike kiváló minőségű és biztonságos használatot garantál. Válassz az energiaelnyelővelszerelet hevederek , az automata zuhanásgátló eszközök és a testheder közül, hogy megvédd magad a zuhanásból származó sérülésektől, és biztonságban tudhasd magad a munkavégzés során. Rendelj most, és élvezzd a nyugodt munkavégzést a legjobb zuhanásgátló felszereléssel!