Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

SPARCO IMPULSE LINE munkacipő

Fedezze fel a biztonság, a teljesítmény és a stílus tökéletes ötvözetét az Impulse termékcsalád biztonsági cipőjével. A legszigorúbb munkahelyi biztonsági előírásoknak megfelelően kialakított cipő a védőcipők világának innovációjának csúcsát képviseli. Az Oracle Red Bull Racing csapata által ihletett vonalvezetésű és színekben pompázó cipő a versenykialakítást a munkához szükséges maximális teljesítménnyel és funkcionalitással ötvözi, így a maximális kényelmet nyújtja a munkanap során, olyannyira, hogy nem érzi magát. ott vannak.

Rendezés:

Sparco IMPULSE WILLEN ESD S1PS munkacipő

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
42.990 Ft

Sparco IMPULSE LUTON ESD S1PS munkacipő

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
42.990 Ft

Sparco IMPULSE MILTON ESD S1PS munkacipő

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
45.990 Ft

A biztonsági és sportteljesítmény terén vezető Sparco Teamwork által kifejlesztett technológiai innovációkat tartalmaz, amelyek erős, könnyű anyagokból készültek, biztosítva a kompromisszumok nélküli tartósságot és kényelmet. A Sparco Teamwork Oracle Red Bull Racing Impulse biztonsági cipő ideális azok számára, akik nem akarják feladni a versenyzési stílust, miközben megőrzik a maximális védelmet a munkájuk során. Akár a pályán, akár a munkahelyen tartózkodik, minden kihívásnak ugyanolyan szenvedéllyel és elszántsággal kell szembenéznie, mint egy Forma-1-es versenyző.

Varrásmentes lélegző felsőrész,üvegszálas orrmerevítő, csúszásmentes antisztatikus gumitalp, szuper kényelmes EVA talp nagyon magas energiaelnyeléssel!
S1PS, SR, FO, HRO
36-tól 48-ig rendelhető