Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Aláöltözet, jégeralsó

Üdvözlünk az alsóruházat kategóriában! Itt megtalálhatod a legjobb minőségű és igényes pólókat, galléros pólókat és pulóvereket. Legyen szó munkáról vagy hétköznapi viseletről, nálunk széles méret- és színválaszték közül válogathatsz.

Az alapdarabja a munkaruházatnak, a munkavédelmi póló rendkívül fontos szerepet tölt be. Ám nem mindegy, hogy milyen pólót választasz erre a célra. A munkáspólók kifejezetten fizikai munkát végzők számára lettek kifejlesztve. Kiemelkedően strapabíró anyagból készülnek, ami segít elviselni a sokszor tapasztalható izzadást és bőrviszketést is.

Nézd meg munkavédelmi póló kínálatunkat, és találd meg a tökéletes munkáspólót számodra!,

Rendezés:

Emerton póló

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
2.890 Ft

Fruit Of The Loom tenisz póló 100 % pamut

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
3.990 Ft -tól

Jégeralsó szürke 100%pamut

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
7.990 Ft

Jégerfelső szürke 100%pamut

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
8.190 Ft

Jégeralsó szürke

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
10.190 Ft

Jégerfelső szürke

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
9.290 Ft

Termékeink kiváló minőséget és egyedi, stílusos megjelenést nyújtanak viselőjüknek. Erős szövésű és forma tartó anyagból készülnek, elérhetők logózott és felirat nélküli változatban, számos színben és formában. Legyen szó cégről vagy saját használatról, nálunk a legjobb helyen jársz. Csak a piacon található legjobb ár/érték arányú termékeket válogatjuk be kínálatunkba. Olyan darabokat ajánlunk, amelyek optimális vagy a feletti méret- és színtartással, minőségi alapanyaggal, valamint megfelelő kialakítással rendelkeznek. Termékeink nemcsak a munkavégzés közben teljesítenek maximálisan, hanem bátran ajánljuk őket hétköznapi, utcai viseletként is. Rendelkezünk óriási színválasztékkal, így biztosan megtalálod nálunk a keresett darabokat.

Ne habozz, válassz minőségi pólót vagy pulóvert cégednek vagy saját részre a legjobb helyen!