Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Hegesztő kesztyű

A hegesztő kesztyűk speciális védőkesztyűk, amelyeket hegesztési munkálatok során használnak a munkavállalók a kezük és a karjuk védelme érdekében. Ezek a kesztyűk általában vastag, hőálló anyagból készülnek, például bőrből vagy speciális hőálló műanyagokból, hogy megvédjék a felhasználót a hegesztés során keletkező extrém hőtől és szikráktól.
Rendezés:

EUROWELD 360 hegesztőkesztyű

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
4.090 Ft

Euroweld100 kecskebőr hegesztőkesztyű

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
1.890 Ft

Euroweld 140 hegesztő kesztyű

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
1.290 Ft

Euroweld 250 hegesztőkesztyű

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
2.290 Ft

EUROWELD 300 hegesztőkesztyű

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
3.590 Ft

Euroweld 330 hegesztőkesztyű

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
2.890 Ft

A hegesztő kesztyűknek különböző típusai vannak attól függően, hogy milyen típusú hegesztést végeznek.

Lánghegesztéshez

olyan speciális hegesztő kesztyűkre van szükség, amelyek rendkívül hőállóak és ellenállnak a lángnak, forró fémeknek és szikráknak. Ezek a kesztyűk magas hőmérsékletnek és lángnak kitett környezetben biztosítják a munkavállalók kezeinek és karjainak védelmét. Általában a lánghegesztéshez használt kesztyűk vastag bőrből vagy hőálló műanyagokból készülnek. például a TOP 5 kesztyűnk:  piros marhahasíték, belső pamutbéléssel , Euroweld 250 hegesztőkesztyű , szürke színbőr tenyér/hasíték kézhát , Euroweld100 kecskebőr hegesztőkesztyű , EUROWELD 360 hegesztőkesztyű

Fontos, hogy a lánghegesztéshez használt kesztyűk megfeleljenek a helyi biztonsági szabályozásoknak és szabványoknak, és képesek legyenek ellenállni a hegesztés során keletkező extrém hőnek és szikráknak. A jó minőségű lánghegesztő kesztyűk kényelmes viseletet biztosítanak, miközben hatékonyan védelmet nyújtanak a munkavégzés során.

Ezenkívül, a lánghegesztő kesztyűknek meg kell felelniük az adott munkakörülményeknek és a hegesztő munka specifikus igényeinek. Mielőtt választanál hegesztő kesztyűt, győződj meg arról, hogy megfelelnek-e az általad végzett munka követelményeinek és a biztonsági előírásoknak.A hegesztő kesztyűknek vannak szabványai, amelyek meghatározzák a minőséget és az alkalmazhatóságot. Például az EN 388-as és az EN 407-es európai szabványok azok, amelyek a leggyakrabban alkalmazottak az Európában értékesített hegesztő kesztyűk esetében. Ezek a szabványok meghatározzák a kesztyűk különböző tulajdonságait, például az átvágás elleni védelmet, a szakítószilárdságot, a szúrás elleni védelmet, valamint a hő- és lángállóságot. Az amerikai piacon az ANSI/ISEA szabványok széles körben elfogadottak.

Ívhegesztő kesztyű ( AWI ,vagy IWELD néven ismert )

Az ívhegesztéshez, például MIG (Metal Inert Gas) vagy TIG (Tungsten Inert Gas) hegesztéshez, különleges hegesztőkesztyűkre van szükség, amelyek kényelmet, mozgékonyságot és védelmet nyújtanak a hegesztő munka során. Ezek a kesztyűk általában vékonyabbak és rugalmasabbak, mint a lánghegesztéshez használtak, és kényelmes viseletet biztosítanak, hogy a hegesztő könnyedén tudjon dolgozni.

Néhány példa ajánlatinkból: Hegesztőkesztyű, avi, szürke színbáránybőr , Hegesztőkesztyű, szürke színbőr tenyér/hasíték kézhát , Euroweld100 kecskebőr hegesztőkesztyű , prémium awi hegesztőkesztyű

Fontos, hogy az ívhegesztéshez használt kesztyűk megfeleljenek az adott munkakörülményeknek és a biztonsági előírásoknak, valamint biztosítsák a munkavállalók kezeinek és karjainak megfelelő védelmét a hegesztés során keletkező hőtől és szikráktól.