Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Hallásvédelem

A hallásvédelem fontossága kiemelkedő, mivel a zaj káros hatással lehet hallásunkra. A folyamatos zaj és a hangos környezet nemcsak hallószervünket, hanem általános egészségünket is befolyásolhatja. Ezért kiemelt figyelmet kell fordítani a hallásvédelemre, és meg kell tenni a megfelelő intézkedéseket annak érdekében, hogy megóvjuk hallásunkat és egészségünket.
Rendezés:

Munkavédelmi fültok max 300 snr 23,9db

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
1.890 Ft

3m 1271 munkavédelmi füldugó mosható

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
27.290 Ft

Hallásvédelem célja

Számos módszer létezik a hallásvédelemre. Az egyik legegyszerűbb és legfontosabb hallásvédő eszközök:  a fülhallgatók vagy füldugók használata. Ezekkel a segédeszközökkel csökkenthetjük a környezeti zajokat, így megőrizve hallásunk épségét. A fülhallgatók és füldugók különböző típusai léteznek, amelyek különböző mértékben képesek csökkenteni a zajszintet. A megfelelő füldugó vagy fülhallgató kiválasztásánál figyelembe kell venni az anyagminőséget és a zajszűrő képességet. A Hallásvédelem kategóriában olyan eszközöket találhat, amelyek megelőzik a halláskárosodást, beleértve a fülhallgatókat (fültokokat) és füldugókat. Többféle zajcsillapítású hallásvédő létezik, ezeket specifikusan a zajforráshoz igazítva érdemes kiválasztani. Szerezd be ezeket termékeket áruházunkból!

Milyen hallásvédő eszközök vannak?

A hallásvédelem terén számos eszköz áll rendelkezésre annak érdekében, hogy megóvjuk hallásunkat a káros zajhatásoktól. Ezek közé tartoznak:

  1. Füldugók: Ezek kis gumiból vagy szilikonból készült eszközök, amelyeket az emberi fülbe helyezünk a zajcsillapítás érdekében. Ajánljuk azoknak, akik olyan környezetben dolgoznak vagy tartózkodnak, ahol nagy a zajszint, például építkezéseken, koncerteken vagy hangos munkahelyeken.

  2. Munkavédelmi fültok: Ezek olyan eszközök, amelyek hangszórókat tartalmaznak és a fülbe helyezve zenehallgatásra vagy audio tartalmak meghallgatására használhatók. Ugyanakkor jó zajszűrő képességük miatt a fülhallgatók használhatók zajcsillapításra is.Különböző helyzetekre is ad megoldást, igen népszerű az építőiparban elterjedt változat a sisakra szerelhető fültok, és az összecsukható munkavédelmi fültok változatok 

Kinek ajánljuk a munkavédelmi hallásvédő eszközöket?

Ezeket az eszközöket általában olyan személyeknek ajánljuk, akik rendszeresen ki vannak téve zajos környezetnek, például munkahelyi környezetben  vagy szórakozóhelyeken dolgoznak vagy tartózkodnak. A használatuk rendkívül egyszerű: egyszerűen helyezzük a füldugót a fülbe vagy a fülhallgatót a fülre, és élvezhetjük a csendes és biztonságos környezetet. 

Ezeket az eszközöket általában olyan környezetekben ajánljuk, ahol magas a zajszint és fennáll a halláskárosodás kockázata. Ide tartoznak például:

  1. Építőipar: Munkaterületeken, ahol zajos gépek és eszközök működnek, például építkezéseken vagy felújításoknál.

  2. Koncertek és rendezvények: Olyan helyeken, ahol hangos zenét vagy hangosított előadásokat hallgatnak, például koncerttermekben, klubokban vagy szabadtéri rendezvényeken.

  3. Munkahelyek: Olyan iparágakban és szakmákban, ahol rendszeres zajforrások vannak jelen, például gyárakban, üzemekben vagy repülőtereken.

  4. Sportesemények: Olyan tevékenységek esetében, ahol a zajszint magas lehet, például autóversenyeken vagy sportrendezvényeken.

  5. Kereskedelmi és szolgáltató egységek: Olyan helyeken, ahol zajos környezetben kell dolgozni, például szupermarketekben, éttermekben vagy hotelekben.

Ezekben a környezetekben az eszközök segítenek csökkenteni a halláskárosodás kockázatát és megóvják a hallást a hosszú távú expozíciótól származó káros hatásoktól.

Hol szerezhető be a hallásvédő eszköz?

Fedezd fel webáruházunk kiváló kínálatát, és szerezz be minőségi fülvédőket még ma! Védjük együtt hallásunkat a zajos környezetek negatív hatásaitól! Válassz széles választékunkból, hogy megfelelő fülvédőt találj az igényeidnek megfelelően, legyen szó munkahelyi zajvédelemről, sporteseményekről vagy éjszakai zenés-táncos programokról! Ne hagyd, hogy a zaj ártson hallásodnak és általános jólétednek, szerezd be fülvédőnket most, és élvezd a csendes és biztonságos környezetet minden nap! Legyen a fülvédő az első lépés a hallásvédelemben és a hosszú távú egészség megőrzésében!